Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Τελευταίο γκολ και εκπλήξεις

Καλημέρα σας φίλοι μου! Ανετα πληρωθήκαμε από το Champions League μεσοβδόμαδα και μόνο με θαύμα χαλάει ο τελικός Ρεάλ-Λίβερπουλ. Γυρίζουμε στη Super League και την προτελευταία πράξη στην οποία έχουν κριθεί σχεδόν τα πάντα εκτός από την 5η θέση. Ξανά μεγάλο το πρόγραμμα, βγάζει επιλογές και για φόρτωμα και για ρίσκο.

Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Πανιώνιο στο τελευταίο παιχνίδι του εντός έδρας για τη μεγάλη κατηγορία. Θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν κάπως τις εντυπώσεις οι Κρητικοί για τον κόσμο τους και θεωρώ ότι θα βρουν το τελευταίο τους γκολ σήμερα, δεδομένου ότι στο φινάλε πάνε στην Τούμπα. Ο Πανιώνιος έφαγε τρία γκολ από τον Παναθηναικό και αυτό τα λέει όλα για την άμυνά του.

Ο Παναθηναικός μετά το διπλό στη Νέα Σμύρνη θέλει στο τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς να είναι εξίσου ανταγωνιστικός κόντρα στον ΠΑΟΚ που έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση.Αρκετό πάθος σε αδιάφορο παιχνίδι βαθμολογικά αλλά και πρώτη φορά μετά την Ιβιτσιάδα πέρισυ. Θεωρώ ότι οι πράσινοι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα με το Χ να είναι το πιθανότερο σενάριο και τη διπλή ευκαιρία ημιχρόνου να μας καλύπτει απόλυτα.

Η τριάδα συμπληρώνεται με τις διπλές ευκαιρίες-εκπλήξεις  Κέρκυρας και Πλατανιά κόντρα σε ΑΕΚ και Πανιώνιο αντίστοιχα. Για το ματς στα Χανιά τα γράφω και πιο πάνω, ενώ στην Κέρκυρα η ΑΕΚ πάει σαν πρωταθλήτρια και με το μυαλό στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Καμία περίπτωση να βάλουν το πόδι τους στη φωτιά οι κιτρινόμαυροι και δεν είναι καθόλου απίθανο να ''αδειάσουν''. Μην ξεχνάμε ότι η Κέρκυρα έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες παραμονής.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
29/04/2018 — 04:07 π.μ.
Πλατανιάς - Πανιώνιος Πλατανιάς over 0,51.62
win
Παναθηναικός - ΠΑΟΚ 1Χ ημίχρονο1.62
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
77 2.62 202.08
fountaristos
Φουνταριστός
29/04/2018 — 04:07 π.μ.
Πλατανιάς - Πανιώνιος 2.4
lose
Κέρκυρα - ΑΕΚ 4.6
win
Παναθναικός - ΠΑΟΚ 2.12
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
13 23.4 304.26
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;