Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Λίβερπουλ για τελικό

Καλημέρα σας φίλοι μου! Αγωνιστική με μπόλικα σοκ αυτή που πέρασε στη Super League ειδικά με την ήττα του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη αλλά και την εμφάνιση του ΠΑΟ στη Νέα Σμύρνη. Αφήνουμε όμως τα εγχώρια αφού φτάσαμε πλέον ένα βήμα από τον τελικό του Κιέβου στο Champions League.

H Λίβερπουλ σήμερα καλείται να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την παρουσία της στον τελικό κόντρα στη Ρόμα. Η ομάδα του Κλοπ είναι σαφώς ανώτερο σύνολο και μπορεί να πάρει το προβάδισμα κόντρα στη Ρόμα του Μανωλά που απέκλεισε μεν τη Μπάρτσα αλλά δεν με πείθει για ομάδα ικανή να διεκδικήσει την κούπα. Ο άσος και ο συνδυασμός 1&no goal θα είναι οι επιλογές μου κρίνοντας ότι ο Κλοπ θα προσέξει τα μετόπισθεν και θα κρατήσει το μηδέν μέσω της κατοχής μπάλας.

Το μεγάλο ντέρμπι αύριο στο Μόναχο δεν έχει φαβορί. Έχει όμως ξεκάθαρο σημείο το αμφισκόρ που θα είναι σοκ να μην επαληθευτεί. Η Ρεάλ κάνει επέλαση αποκλείοντας κατά σειρά Παρί και Γιούβε στο δρόμο για το τρίτο συνεχόμενο και σίγουρα μπορεί με τον Ρονάλντο να πάρει κάτι στο Μόναχο. Δεν τίθεται φυσικά θέμα για την αποτελεσματικότητα της Μπάγερν στην έδρα της. Goal/goal λοιπόν αλλά και ο συνδυασμός Χ&goal με πολύ πιθανά σκορ τα 1-1 και 2-2.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
24/04/2018 — 08:04 π.μ.
Λίβερπουλ - Ρόμα 11.56
win
Μπάγερν - Ρεάλ goal/goal1.5
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
75 2.34 175.5
fountaristos
Φουνταριστός
24/04/2018 — 08:04 π.μ.
Λίβερπουλ - Ρόμα 1&no goal2.85
lose
Μπάγερν - Ρεάλ Χ&goal4.35
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 12.4 185.96
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ