Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΚΟΝΤΡΑ σε όλους και ΟΛΑ...

Βραδιές CHL και πάλι, και ματσάρες. Έτσι απλά. Ματς αποκλειστικά για τηλεθέαση και μόνο. Σε ένα μονό παιχνίδι τι να παίξεις;; Και συναπολογίστε και τις κάκιστες αποδόσεις , οπότε πάσο. Ούτε ο πλυντηριάς της Παρί είμαστε, ούτε κανένας σείχης για να ποντάρουμε ένα σωρό λεφτά σαν στραγάλια, και στο τέλος να γελάμε κιόλας. Ούτε στημένα ματς παρακολουθούμε και προτείνουμε , ούτε τίποτα. Οδηγός μας η σοβαρότητα, η μελέτη και ο σεβασμός. Για πάμε στο Άνφιλντ.

Δεν θα παίξω τίποτα σήμερα. Απλά θα δω το ματς με την ησυχία μου, άνευ άγχους στοιχηματικού. Χαιβάνια δεν είμαστε να χορέψουμε στο ρυθμό των μπουκ ποντάροντας σε γκολ - γκολ του 1.50 μονό ή όβερ. Αντιθέτως θα πάω κόντρα σε όλους και σε όλα και θα παίξω μακροπρόθεσμα. Σεμνά και ταπεινά πάντα όπως κάνουμε χρόνια τώρα.

Όλοι λένε Λίβερπουλ για τελικό. Το έχουν κλειδωμένο. Δεν υπολογίζουν την Ρόμα και την έχουν στο περιθώριο. Ελάτε όμως που οι Ρωμαίοι φέτος είναι σοβαρότεροι, πιο κυνικοί και πιο αποτελεσματικοί. Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί, όμως εμείς λέω να κυνηγήσουμε την έκπληξη.

Ο Κλοπ τον ήξερε τον Πεπ και τη Σίτι. Άνευροι οι πολίτες , υποτάχθησαν στο πρώτο ματς όμως το ίδιο δεν ισχύει και για τη Ρόμα που στο ρόστερ της έχει πιο σκληρούς παίχτες, ικανούς να κόψουν το ρυθμό του ματς και να αποσυντονίσουν τον Σαλάχ και τη παρέα του. Η Λίβερπουλ σαφώς και δεν θα πάει τρένο, η Ρόμα παραμονεύει και η προκριση της στο 2.90 για μένα είναι δέλεαρ.

Μόνο τυχαία δεν ήρθε η πρόκριση επί της Μπάρτσα. Και ξέχωρα απο αυτό, θα θεωρήσω τεράστιο κατόρθωμα εαν η Λίβερπουλ που τα τελευταία χρόνια είχε θέματα, βρεθεί στο τελικό και τελικά το πάρει. Θέλει κάκαλα, θέλει τρελή διαχείριση και ίσως δεν είναι έτοιμοι ακόμα οι κόκκινοι. Επαναλαμβάνω είναι το φαβορί, όμως εγώ θα πάρω μακροπρόθεση κόντρα και θα κυνηγήσω το 2.90.

Τα ξαναλέμε αύριο.


betfighter
Betfighter
24/04/2018 — 12:01 π.μ.
Λίβερπουλ - Ρόμα Πρόκριση Ρόμα2.9
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2.9 72.5
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 32 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 35 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.