Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Φιέστα και αποδόσεις για όλα τα γούστα!

Kαλημέρα σας φίλοι μου! Η ΑΕΚ στο Κύπελλο μας πρόσφερε μία πρόκριση με μαγικό γκολ στο 93 αλλά στοιχηματικά μας απογοήτευσε στερώντας στη στήλη το πολύ δυνατό ταμείο που άξιζε. Story of my life φέτος με την ατυχία αλλά χρόνος υπάρχει ακόμα και κλείνω την παρένθεση εδώ. Πάμε στην 28η αγωνιστική στη Super League και από δω και μπρος θα έχουμε ταυτόχρονη διεξαγωγή των παιχνιδιών. Τα ματς στην ουρά, το κυνήγι της 5ης θέσης αλλά και η φιέστα θα με απασχολήσει βγάζοντας πολύ ψωμί με πολλές επιλογές.

Η ΑΕΚ θα κάνει φιέστα στο ΟΑΚΑ με καλεσμένο τον Λεβαδειακό. Δεν συζητάμε το ενδεχόμενο αποτυχίας φυσικά και το ενδιαφέρον εδώ είναι στα τέρματα. Το σύνολο γκολ 2-4 πληρώνει εξαιρετικά για τα πιθανότερα 2-0 έως 4-0, ειδικά αν μπει νωρίς το πρώτο και φύγει το όποιο άγχος.

Στη μάχη της ουράς η Κέρκυρα παίζει πολή σημαντική ζαριά με τον Αστέρα για την παραμονή. Μόνο νίκη με ταυτόχρονη (λογική) ήττα του Απόλλωνα για τον πλησιάσει και το κίνητρο μου αρέσει για να ποντάρω τον άσο.Η λογική ήττα του Απόλλωνα από τον Ολυμπιακό φυσικά επιλέγεται ως στήριγμα, όπως και η διπλή ευκαιρία του Πανιωνίου με τον Παναθηναικό. Οι κυανέρυθροι θέλουν τη νίκη περιμένοντας την ήττα της Ξάνθης για την 5η θέση. Οι πράσινοι είναι σε διοικητικές αναταράξεις και εξελίξεις και ησυχία-ηρεμία όπως και κίνητρο δεν υπάρχει. Ο άσος ξερός είναι και αυτός επιλογή.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ. Μεγαλώστε κι άλλο την παρέα μας!

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
22/04/2018 — 09:59 π.μ.
Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 13.45
lose
Πανιώνιος - Παναθηναικός 12.42
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 8.35 166.98
fountaristos
Φουνταριστός
22/04/2018 — 09:59 π.μ.
ΑΕΚ - Λεβαδειακός 2-4 γκολ1.57
win
Απόλλωνας - Ολυμπιακός 21.36
lose
Πανιώνιος - Παναθηναικός 1.3
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.78 277.58
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ