Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Η τελευταία ΖΑΡΙΑ..

Η τελευταία ζαριά είναι ο σημερινός τίτλος που επέλεξα και αναφέρομαι στη Νάπολι. Μεγάλο ντέρμπι στο Τορίνο. Γιουβέντους - Νάπολι και οι Ναπολιτάνοι μετά την γκέλα της Μεγάλης Κυρίας με την Κροτόνε κάπως ξαναπήρε τα πάνω της. Η διαφορά πήγε στους 4 και το αποψινό παιχνίδι είναι καρμανιόλα.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θα ρίξει την τελευταία του ζαριά και το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα κλειστεί στο καβούκι του, μιας και μόνο η νίκη αφήνει ελπίδες για τίτλο.. Μπορεί τα περισσότερα ντέρμπι να είναι σουπίτσα φέτος στην Ιταλία όμως σήμερα εκτιμώ οτι στο Τορίνο θα δούμε ένα άκρως χορταστικό ματς. Η Νάπολι με την πλάτη στο τοίχο θα σκοράρει, ενώ και η Γιούβε μετά την γκέλα της, δεν πιστεύω οτι θα παρουσιαστεί ασόβαρη. Γκολ - Γκολ αυτό που θα ποντάρω.

Απο εκεί και πέρα, απο Αργεντινή η παράδοση με οδηγεί στο όβερ στις αναμετρήσεις της Μπόκα με την Ρίβερ , ενώ και στη Χιλή το Κατόλικα - Ιταλιάνο προσφέρει θέαμα ανέκαθεν.

Απο Μεξικό η Σάντος Λαγκούνα είναι το φαβορί βάσει αποδόσεων όμως επειδή η Πούμας σκοράρει θα προτιμήσω τη λύση του όβερ και εδώ.

Καλή τύχη σε οτι και αν επιλέξετε. Έρχεται Τσου Λου μεσοβδόμαδα και Europa. Τι ματσάρες θα δούμε, δεν λέγεται. . .


betfighter
Betfighter
22/04/2018 — 02:05 π.μ.
Κατόλικα - Αουντάξ Ιταλιάνο Όβερ 2.50 Γκολ1.7
lose
Σάντος Λαγκούνα - Πούμας Όβερ 2.50 Γκολ1.8
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.06 91.8
betfighter
Betfighter
22/04/2018 — 02:05 π.μ.
Γιουβέντους - Νάπολι Γκολ - Γκολ1.87
lose
Άρσεναλ Σαραντί - Ρίβερ Όβερ 2.50 Γκολ2.1
win
Μπόκα - Νιουελς Όβερ 2.50 Γκολ2.1
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 8.25 123.7
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;