Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΟΔΗΓΟΣ.. Το ΚΙΝΗΤΡΟ..

Τα πρωταθλήματα τελειώνουν, οδεύουμε ολοταχως προς Μουντιαλ. Το κίνητρο οδηγός μας , όμως χρειάζεται προσοχή μιας και βλέπετε οτι ειδικά φέτος τα περισσότερα σημεία πάνε περίπατο. Στοχευμένα λοιπον και προσεχτικά. Δεν θα περάσουν όλα , αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γαλλικά θα πορευτώ.

Στη Β Γαλλίας η Νανσί καίγεται , η Οσέρ σφυρίζει αδιάφορα. Ο άσος έχει πάρει την κατρακύλα απο τότε που άνοιξε και είναι μια απο τις επιλογές μου. Η Νανσί οφείλει να το πάρει το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πλέον σκέφτεται τις καλοκαιρινές διακοπές και τη νέα χρονιά.

Η Μονακό του φίλου μου του Ρανταμέλ διαλύθηκε φέτος και είναι απογοητευμένη. Συντριβή απο Παρί και φυσικά ο μοναδικός υπεύθυνος είναι ο πρόεδρας που ξήλωσε την περσινή ομάδα και έφερε παιχτάκια Β διαλογής στο πριγκηπάτο. Μόνος του παλεύει ο Ρανταμέλ και βλέποντας την φετινή Μονακό πραγματικά τον λυπάμαι τον μπαγάσα.

Απόψε με τη Γκινκαμπ περιμένω τους φιλοξενούμενους έτοιμους για αντίδραση μετά τη παριζιάνικη συντριβή ενώ και η Γκινκαμπ είναι άκρως επικίνδυνη μπροστά στο κοινό της. Το όβερ γλυκοιτάζω.

Συντηρητικά απόψε. Τα λέμε πάλι αύριο με Λατινική Αμερική που μας πλήρωσε τη περασμένη Κυριακή και όχι μόνο.


betfighter
Betfighter
21/04/2018 — 12:03 π.μ.
Νανσί - Όσέρ 11.7
win
Γκινκαμπ - Μονακό Όβερ 2.50 Γκολ1.75
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.98 89.25
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;