Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Tα κουρέλια και ο τίτλος

Καλημέρα σας φίλοι μου! Επιστρέψαμε στη βάση μετά το έκτακτο θέμα που με ανάγκασε να λείψω για μερικές μέρες (όλα καλά) και δυστυχώς χάσαμε καλό γλέντι μεσοβδόμαδα στο Champions League. Οι ημιτελικοί θα μας αποζημιώσουν βέβαια και μέχρι τότε επανερχόμαστε στα εγχώρια με τη Super League και δύο παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα είναι στη Λεωφόρο και τα Χανιά.

Ο Παναθηναικός υποδέχεται τον Ατρόμητο και περιμένουμε να δούμε αν τα κουρέλια ακόμα τραγουδάνε. Σχεδόν στο απροχώρητο και με αποχή από τις προπονήσεις οι παίχτες του Ουζουνίδη θα παίξουν με βαριά καρδιά και μόνο για την πάρτη τους όπως τα έχει κάνει ο Αλαφούζος και η αυλή τους. Ο Ατρόμητος θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν ψηλότερα τη σεζόν και δεν τον βλέπω να χαρίζει κάστανα. Το Χ σαν αποτέλεσμα ημιχρόνου αλλά και το Χ τελικό είναι τα σημεία που βλέπω, θεωρώντας ότι η έδρα και η φανέλα θα εξισορροπήσουν την ποιότητα και την φόρμα.

Στα Χανιά η ΑΕΚ καλείται κόντρα στον υποβιβασμένο Πλατανιά να πάρει τους 3 από τους 4 πόντους που χρειάζεται για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Θα εκπλαγώ αν δεν το καταφέρει και μάλιστα από νωρίς καθώς το στοιχείο-κλειδί εδώ είναι το ερχόμενο ματς με τη Λάρισα για το Κύπελλο που μόνο περίπατος δεν θα είναι. Από νωρίς λοιπόν το διπλό και χωρίς το πόδι στο γκάζι που σημαίνει 2&under με τα 0-1 και 0-1 να είναι τα πιθανότερα σκορ για την ομάδα του Χιμένεθ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


fountaristos
Φουνταριστός
15/04/2018 — 08:40 π.μ.
Παναθηναικός - Ατρόμητος Χ ημίχρονο1.88
win
Πλατανιάς - ΑΕΚ 2/2 Η/Τ1.45
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
70 2.73 190.82
fountaristos
Φουνταριστός
15/04/2018 — 08:40 π.μ.
Παναθηναικός - Ατρόμητος Χ3.25
lose
Πλατανιάς - ΑΕΚ 2&under 2,53.3
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 10.73 214.5
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ