Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Φανέλα και ποιότητα

Καλημέρα σας φίλοι μου! Πληρωθήκαμε χτες αν και η Ρεάλ έδειξε πολύ πιο κοφτερά δόντια από όσο της υπολόγιζα. Κάτι το μαγικό γκολ του Ρονάλντο, κάτι η κόκκινη και η κατάρρευση ήταν αναμενόμενη. Το ματς της Μπάγερν κύλησε ακριβώς όπως το διάβασα και ο επαναληπτικός θα είναι για αμφότερες διαδικαστικός. Σήμερα έχουμε ακόμα ένα ζευγάρι με ντέρμπι και ξεκάθαρο φαβορί και πάμε να δούμε τις επιλογές μου.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρόμα στον έταιρο ισπανοιταλικό σταύρωμα. Η παρέα του Μέσι έχει θεωρητικά σαφώς ευκολότερο έργο από την Ρεάλ χτες και αναμένω άνετη επικράτηση κόντρα στην ομάδα του Μανωλά που θα δείξει πάθως μεν αλλα θα κριθεί ελλιποβαρής για αυτό το επίπεδο δε. Νίκη με χάντικαπ 1 και 2 για τους τολμηρούς.

Ο αγγλικός εμφύλιος έχει σίγουρα πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι πιο επιθετικές ομάδες του νησιού Σίτι και Λίβερπουλ διασταυρώνονται με φόντο μια θέση στα ημιτελικά. Τα παιχνίδια τους έχουν μεγάλη παραγωγικότητα σε γκολ και σήμερα άσχετα με την βαρύτητα της σημερινής αναμέτρησης δεν βρίσκω το λόγο αλλά και τον τρόπο να παρεκλίνουν από το πλάνο και την φόρμα τους. Περιμένω πολλά γκολ και θα επιλέξω τα over 2,5 και 3,5 περιμένοντας θέαμα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


fountaristos
Φουνταριστός
04/04/2018 — 08:02 π.μ.
Μπαρτσελόνα - Ρόμα 1 (-1)1.62
win
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι over 2,5 goal1.6
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.59 103.68
fountaristos
Φουνταριστός
04/04/2018 — 08:02 π.μ.
Μπαρτσελόνα - Ρόμα 1 (-2)2.6
win
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι over 3,5 goal2.5
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
16 6.5 104
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;