Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Σούπερ ντέρμπι και Βαυαροί

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το ΣΚ που πέρασε θα μπορούσε να είναι θρίαμβος με τριπλό ταμείο και σημαντικά κέρδη αλλά ο αδιάφορος και σε ένα βαθμό ανίκανος Ολυμπιακός μας κήδεψε κανονικά. Κρατάμε το ταμείο της Κυριακής αλλά και την λογική στο ποντάρισμά μας και προχωράμε. Champions League προημιτελικοί και μπαίνουμε στο 'ψητό' πλέον. Σούπερ ντέρμπι στο Τορίνο και ματς με γκραν φαβορί στην Ανδαλουσία και πάμε να δούμε τις επιλογές μου.

Η Μπάγερν είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί σήμερα κόντρα στη Σεβίλλη. Οι Βαυαροί δεν αστειεύονται και ο στόχος είναι η πρόκριση από το πρώτο ματς. Η λογική λέει ότι θα τα καταφέρουν αλλά σίγουρα με μεγαλύτερη αντίσταση από αυτή που προέβαλλε η Μπεσίκτας. Η Σεβίλλη δεν έχει άγχος και έχει δεδομένη επιθετική ποιότητα και κουλτούρα. Το over αναμένω να επαληθευτεί με σχετική άνεση όπως και ο συνδυασμός 2&goal που πληρώνει δυνατά.

Το ματς στο Τορίνο το περιμένει όλη η ποδοσφαιρική υφήλιος. Η Ρεάλ έχει ακόμα ένα μεγάλο εμπόδιο μετά την Παρί στο δρόμο για το τρίτο σερί και η Γιουβέντους μετά την μεγάλη πρόκριση στο Λονδίνο θέλει την εκδίκηση για τον τελικό αλλά και να πείσει τουλάχιστον τον εαυτό της ότι σε αυτά τα ματς δεν πρέπει να λογίζεται ποτέ ως αουτσάιντερ. Το ματς περιμένω να είναι Γιάννης-θεριό (βάλτε τους ρόλους όπως αγαπάτε) και το όριο των 2-3 γκολ με καλύπτει απόλυτα με πιθανότερο σκορ το 1-1. Το Χ μου αρέσει και για τη δυάδα με μεγάλη απόδοση.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
03/04/2018 — 08:06 π.μ.
Σεβίλλη - Μπάγερν over 2,5 goal1.62
win
Γιουβέντους - Ρεάλ 2-3 γκολ2
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.24 113.4
fountaristos
Φουνταριστός
03/04/2018 — 08:06 π.μ.
Σεβίλλη - Μπάγερν 2&goal3.05
win
Γιουβέντους - Ρεάλ Χ3.35
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 10.22 102.18
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ