Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΡΑΝΤΑΜΕΛ και Πριμέρα..

Η Παρασκευή πάντα είναι μια ημέρα προθέρμανσης εν όψει Σ.Κ . Έτσι και σήμερα. Δυο επιλογές έχω κρατήσει χαλαρά πάντα. Έτσι για να ρίχνουμε κανένα φλέβαρο στο livescore  το βράδυ και αν βγει και κανένα χαρτζιλίκι pas mal.

Μονακό - Λιλ. Οι Μονεγάσκοι στη πάλη για το Τσου Λου, η Λίλ σε κρίση με τους οπαδούς της στο προηγούμενο ματς να μπουκάρουν στο γήπεδο και να κυνηγάνε τους παίκτες της ομάδος τους. Εμ , και να πω οτι δεν τα λέγαμε; Ο Μπιέλσα δεν σας άρεσε. Τον διώξατε με κακό τρόπο, και πέσατε σε κρίση. Λογικό.

Ο Ρανταμέλ και η παρέα του λοιπον οφείλουν να κερδίσουν και το βρίσκω άκρως λογικό. Θα κολλήσω και το όβερ μιας και η άμυνα της Λίλ είναι προβληματική και δέχεται γκολ πανεύκολα. Μια ζωηρή Μονακό το βγάζει το bet.

Στο Λεβάντε - Ειμπάρ οι γηπεδούχοι λίγο πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη το θελουν περισσότερο. Ωστόσο απέναντι σε μια άκρως δουλεμένη ομάδα όπως είναι αυτή της Ειμπάρ προτιμώ το γκολ - γκολ και αποφεύγω εδώ το κίνητρο. Δεν θα κερδίζουν όλες οι ομάδες που έχουν κίνητρο. Αν ήταν έτσι οι μπουκ τώρα θα ήταν φυλακή. Εκτιμώ οτι το αμφισκορ στο 2.00 αξίζει μια ζαριά.

Τα ξαναλέμε αύριο. Καλή τύχη σε οτι και αν επιλέξετε.


betfighter
Betfighter
16/03/2018 — 06:07 π.μ.
Moνακό - Λιλ 1+ Όβερ 2.50 Γκολ1.75
win
Λεβάντε - Ειμπάρ Γκολ - Γκολ2
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.5 70
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ