Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Σούπα,ντέρμπι και 10αρι

Καλημέρα σας φίλοι μου. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω πάλι για τα χτεσινά. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου με τα 1/2 σε κάθε δελτίο και με φαινομενικά λογικά και εύκολα σημεία να στραβώνουν με κάθε τρόπο. Τρομερή η ατυχία που μας δέρνει φέτος αλλά δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου και ο στόχος είναι τα κέρδη με οποιονδήποτε τρόπο. Το no goal πάντως χτες έσπασε στο 87 με φωτοβολίδα έστω και αν ο στόχος ήταν η Τρίπολη. Πάμε παρακάτω στα σημερινά που θα καταπιαστώ με τα παιχνίδια της κορυφής και μια αναμενόμενη σούπα.

Ο Ολυμπιακός μετά από ακόμα μια κακή εμφάνιση και αποτυχία στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό πάει στα Χανιά να δώσει τη χαριστική βολή στον Πλατανιά που επι σειρά ετών τέτοια εποχή έμοιαζε με Μπαρτσελόνα. Οι ερυθρόλευκοι περιμένω να είναι αποτελεσματικοί σήμερα και να πάρουν μια έυκολη και ευρεία νίκη. Το διπλό από ημίχρονο αλλά και το over 2,5 του Ολυμπιακού πληρώνουν καλά και θα τιμηθούν. Το βασικό δελτίο συμπληρώνεται με το under στο Λαμία-Λεβαδειακός το οποίο θα εκπλαγώ πραγματικά αν φύγει από το 0-1 γκολ.

Το ντέρμπι στην Τούμπα θα συμπληρώσει την τριάδα μου και το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα πιέσει έστω και χωρίς κόσμο αλλά το έργο του είναι δύσκολο. Η ΑΕΚ δείχνει πολύ πειστική και με μη ήττα σήμερα θα κρατάει με το ενάμισι χέρι το πρωτάθλημα. Το τελικό σημείο είναι δύσκολο αλλά θεωρώ ότι εκατέρωθεν θα προσέξουν τα μετόπισθεν στο πρώτο ημίχρονο για να μην τρέχουν στο δεύτερο. Το Χ λοιπόν στο 45λεπτο είναι η επιλογή μου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ. Αν χαίρομαι 2 φορές στις νίκες και όταν πληρώνεται ο κόσμος, στις στραβές λυπάμαι 100. Το στοίχημα είναι πάντα ύπουλο και ευχαριστώ για τα καλά σας μηνύματα και λόγια!
fountaristos
Φουνταριστός
11/03/2018 — 09:15 π.μ.
Λαμία - Λεβαδειακός under 2,51.44
win
Πλατανιάς - Ολυμπιακός 2/21.7
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.45 122.4
fountaristos
Φουνταριστός
11/03/2018 — 09:15 π.μ.
Λαμία - Λεβαδειακός 0-1 γκολ2.45
lose
Πλατανιάς - Ολυμπιακός Ολυμπιακός Over 2,52.17
win
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Χ ημίχρονο1
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 5.32 53.2
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;