Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Χαμός για την 5η θέση

Καλημέρα σας φίλοι μου! Η εβδομάδα Champions League που πέρασε μας άφησε για πρώτη φορά στα κρύα του λουτρού μια με το κουτσό άλογο Παρί που δεν άντεξε στην πίεση και μια με την αδιάφορη Μάντσεστερ Σίτυ που ενώ προηγήθηκε ήταν σαν να ήθελε να κάνει πλάκα στους ανταγωνιστές της ότι και τις ήττες της τις κάνει όποτε θέλει. Προχωράμε στη Super League και σήμερα Σάββατο έχουμε παιχνίδια που μπορούν να δώσουν ανακατάταξη στη μάχη για την 5η θέση. Αναλυτικά:

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ατρόμητο σε πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι κυανέρυθροι έχουν πολύ δύσκολο έργο μεν αλλά μεγάλη ευκαιρία με νίκη να πλησιάσουν ή να πάρουν την 5η θέση που είναι σίγουρα στόχος. Οι Περιστεριώτες πραγματοποιούν σεζόν-όνειρο και δεν μπορούν παρά να συνεχίσουν με σπασμένα τα φρένα για όσο το δυνατόν ψηλότερα. Οι αποδόσεις στα τέρματα με ξενίζουν αφού μιλάμε για παραγωγικές ομάδες και θα επιλέξω το over 1,5 εδώ αλλά και το αμφισκόρ που θεωρώ πιθανότερο σενάριο.

Ο Παναθηναικός βρίσκεται αγωνιστικά και ψυχολογικά σε πολύ καλό φεγγάρι μετά το Χ στο Καραισκάκη. Ο Ουζουνίδης έχει δώσει αυτοπεποίθηση στην όμαδα του και η 5 θέση είναι στόχος που κρίνεται ρεαλιστικός αρκεί να συνεχίσει έτσι. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι ίσως η πιο ''ανώμαλη'' ομάδα του φετινού πρωταθλήματος αλλά εκτός έδρας και ειδικά στη Λεωφόρο θα τα βρει δύσκολα. Περιμένω κλειστό παιχνίδι και τον Παναθηναικό να μην δέχεται γκολ σαν στόχο για να μπορέσει στις λίγες φάσεις να πάρει το τρίποντο. No goal η βασική επιλογή με τον συνδυασμό 1&under 2,5 να πληρώνει πολύ καλα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ. Μεγαλώστε κι άλλο την παρέα μας!

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
10/03/2018 — 09:29 π.μ.
Πανιώνιος - Ατρόμητος over 1,5 goal1.55
win
Παναθηναικός - Αστέρας Τρίπολης no goal1.67
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 2.59 116.48
fountaristos
Φουνταριστός
10/03/2018 — 09:29 π.μ.
Πανιώνιος - Ατρόμητος goal/goal2.15
win
Παναθηναικός - Αστέρας Τρίπολης 1/under 2,53.6
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 7.74 116.1
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ