Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Ποντάρουμε.. αντιεμπορικά

Μπορεί το Τσάμπιονς Λιγκ να κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις σε προτιμήσεις παιχτών και τηλεθεατών αλλά η στήλη σήμερα θα ασχοληθεί λιγότερο εμπορικές αναμετρήσεις.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι στη Μόσχα, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Ερυθρό Αστέρα. Η αναμέτρηση είναι για το Γιουρόπα Λιγκ και διεξάγεται μια μέρα νωρίτερα από τις υπόλοιπες. Το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς αλλά όπως και να το πάρει κανείς οι Μοσχοβίτες έχουν παραπάνω εμπειρία σε τέτοια παιχνία. Έχουν επίσης και την έδρα που θα αποτελέσει σημαντικό όπλο. Οι θερμοκρασία την ώρα του παιχνιδιού θα είναι στο -11 και αυτό αναμένεται να επηρεάσει λίγο περισσότερο τους Σέρβους. Ο Αστέρας έχει μια πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα και θα το παλέψει το ματς. Εκτιμώ πως η αναμέτρηση δεν θα έχει περισσότερα από 3 γκολ και τα πιθανά σκορ είναι 2-0, 2-1 και σε περίπτωση που ο άσος σπάσει το 1-1. Όπως και να ΄χει, το 2-3 γκολ μας καλύπτει και θα το επιλέξουμε.

Η δυάδα μας θα κλείσει με το μεγάλο ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε Ντέρμπι και Λιντς. Για τους λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι και θα είναι πάντα ένα τεράστιο ματς, ανεξάρτητα από την κατηγορία που αγωνίζονται οι δύο ομάδες. Η Λιντς έκανε μια μεγάλη κοιλιά, δείχνει πως για ακόμα ένα χρόνο χάνει το τραίνο των play-off αλλά σήμερα μπορεί να αντιδράσει. Ο τρόπος με τον οποίο επέστρεψε στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπρίστολ και έκανε το 0-2 2-2, καθώς και η νωθρή εικόνα της Ντέρμπι στα τελευταία παιχνίδια μας ωθούν στο να κοντράρουμε τον άσο.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!
antibooker
Antibooker
21/02/2018 — 11:54 π.μ.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας 2-3 Γκολ2
lose
Ντέρμπι - Λιντς Χ2(ΔΕ)1.9
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 3.8 171
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.