Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Στις ρεβάνς η πρόκριση

Καλημέρα σας φίλοι μου! Δικαιωθήκαμε απολύτως χτες στο διάβασμά μας αφού και στο Λονδίνο είδαμε συντηρητικό παιχνίδι με λίγα γκολ και στο Μόναχο η Μπάγερν σκόρπισε τη Μπεσίκτας η οποία και με 11 παίχτες να έμενε δύσκολα θα γλύτωνε μίνιμουμ την τεσσάρα. Αυλαία στα πρώτα παιχνίδια των 16 σήμερα με τα πιο αμφίρροπα ίσως ζευγάρια από τα οποία έχει ψωμί το ποντάρισμα στα ξερά σημεία ψάχνοντας την μεγάλη απόδοση.

Σεβίλλη-Γιουνάιτεντ αρχικά και ενώ η ομάδα του Μουρίνιο μοιάζει φαβορί, θεωρώ ότι έχει πολύ δύσκολο έργο. Σε κρίση οι κόκκινοι διάβολοι με τον Πογκμπά να σηκώνει μπαιράκι παρόλα αυτά η ποιότητα είναι δεδομένη όπως και η τακτική του ''δεν θα χάσω και βλέπουμε'' του Ζοσέ. Ιδια προσέγγιση βλέπω και από Μοντέλα που αν θέλει να έχει τύχη για τη ρεβάνς πρέπει να προσέξει τα μετόπισθεν και να μη χάσει. Το παιχνίδι εδώ ξεκινάει και τελειώνει στο Χ.

Ίδια επιλογή για άλλους λόγους θα έχω και στο Ντόνετσκ. Η Σαχτάρ είναι φύσει επιθετική ομάδα που θα ψάξει τη νίκη που θα δώσει το προβάδισμα αλλά και η Ρόμα έχει εξαιρετική ποιότητα και δύσκολα δεν θα βρει δίχτυα σήμερα.Το αμφισκόρ είναι καλή περίπτωση αλλά θα επιλέξω το Χ και εδώ με το πιθανότερο σκορ να είναι το 1-1 αλλά να υπάρχει χώρος ακόμα και για κουλούρια. Μην ξεχνάμε ότι κρίνεται εισητήριο προημιτελικού για το Champions League.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


fountaristos
Φουνταριστός
21/02/2018 — 08:25 π.μ.
Σεβίλλη - Μαν. Γιουνάιτεντ Χ3.38
win
Σαχτάρ - Ρόμα Χ3.43
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
18 11.59 208.68
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ