Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Κανονιέρηδες ψάχνουν γιατρικό

Καλημέρα. Η Πόρτο χτες ήταν απογοητευτική και η Λίβερπουλλ καταιγιστική. Δεν διαβλασαμε σωστά την αναμέτρηση, η Πόρτο έμεινε στο μηδέν και το ταμείο δεν ήρθε. Αντίθετα το παιχνίδι στο Μπερναμπέου αναγνώστηκε σωστά αλλά από μόνο του δεν έφτανε. Περνάμε στα σημερινά του Γιουρόπα Λιγκ..

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Έστερσουντ με την Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες ταξιδεύουν στη Σουηδία, θα αγωνιστούν σε πολύ δύσκολες συνθήκες και πλαστικό χλοοτάπητα, όμως το Γιουρόπα Λιγκ είναι η μοναδική διοργάνωση που μπορούν φέτος να διακριθούν. Εννοείται ότι ο Βενγκέρ θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει η ομάδα και φυσικά ευνοεί το γεγονός πως η Άρσεναλ δεν έχει αναμέτρηση το ερχόμενο ΣουΚου. Οι κανονιέρηδες σίγουρα θέλουν να ανακάμψουν μετά το χαμένο ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με διπλό και πρόκριση από σήμερα. Θα ρισκάρω στη νίκη της Άρσεναλ με περισσότερα του ενός τέρματα. Χάντικαπ στο -1.5 λοιπόν.

Από εκεί και πέρα θα ποντάρουμε στον άσο της Ντόρτμουντ σε συνδυασμό με το αμφισκόρ. Ναι μεν οι κιτρινόμαυροι έχουν βελτιωθεί αισθητά με την έλευση του νέου τεχνικού, όμως η Αταλάντα παραμένει μια ομάδα που ξέρει να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια. 

Στο Νάπολι-Λειψία θα κοντράρουμε τον άσο. Μην ξεχνάμε πως οι Γερμανοί είναι μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η Νάπολι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το θεσμό και μοναδικό στόχο έχει το πρωτάθλημα. Εδώ παράτησε ολόκληρο Τσάμπιονς Λιγκ, στο Γιουρόπα θα κολώσει; Το Χ2 είναι η επιλογή σρην αναμέτρηση.

Κλείνουμε με το Λυών-Βιγιαρεάλ. Επιλογή το γκολ-γκολ αφού μιλάμε για δύο πολύ επιθετικές ομάδες που πρωτίστως κοιτάνε πως θα σκοράρουν. Δύσκολα η πρόκριση θα κριθεί από σήμερα και τα πάντα θα μείνουν ανοιχτά για τη ρεβάνς.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!
antibooker
Antibooker
15/02/2018 — 11:57 π.μ.
Έστερσουντ - Άρσεναλ 2(-1.5)2.25
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
110 2.25 247.5
antibooker
Antibooker
15/02/2018 — 11:57 π.μ.
Ντόρτμουντ - Αταλάντα 1 και Γκολ-Γκολ3.4
win
Νάπολι - Λειψία Χ2(ΔΕ)1.8
win
Λυών - Βιγιαρεάλ Γκολ-Γκολ1.7
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 10.4 156.06
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.