Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Γκολ και κόντρα

Καλημέρα σας φίλοι μου! Υπερθέαμα είδαμε χτες σε Ελβετία και Τορίνο και η συντηρητική μας προσέγγιση δεν δικαιώθηκε αλλά δεν εκτεθήκαμε και ιδιαίτερα. Σήμερα τα σπουδαία με ματσάρες σε Οπόρτο και Μαδρίτη που δεν μπορούμε παρά να ποντάρουμε δυνατά για το ταμείο.

Η Λίβερπουλ πετάει φωτιές τελευταία με τον Σαλάχ να κάνει τους reds να μην θυμούνται τον Κουτίνιο καθόλου. Με άξιο συμπαραστάτη τον Φιρμίνο αλλά και τον πάντα επικίνδυνο Μανέ η Λίβερπουλ μπορεί και θα σκοράρει σήμερα. Θα τολμήσω το over 1,5 τψν κόκκινων αφού η Πόρτο δεν έδειξε ιδιαίτερη άμυνα καθότι επιθετική ομάδα και περιμένω ακόμα ένα θεαματικό παιχνίδι.

Αντίθετα στη Μαδρίτη δεν περιμένω να γίνει της κακομοίρας. Η Παρί είναι τρομακτική επιθετικά και ο Ζιντάν δεν είναι κορόιδο να βγει στο ξέφωτο. Νόμιζω αν προσφέρουν στον Ζιζού μια λευκή ισοπαλία θα πει και merci και πάμε παρακάτω. Παρόλα αυτά το ματς είναι σχεδόν αδύνατον να μην έχει τέρματα αλλά η προσέγγιση θα είναι συγκρατημένη εκατέρωθεν αφού και η Παρί ξέρει ότι έχει απέναντι της τη βαρύτερη φανέλα της Ευρώπης και έναν πληγωμένο γίγαντα. Το under 3,5 με καλύπτει απόλυτα και για τους τολμηρούς το under 2,5.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


fountaristos
Φουνταριστός
14/02/2018 — 08:03 π.μ.
Πόρτο - Λίβερπουλ Λίβερπουλ over 1,52.03
win
Ρεάλ - Παρί under 3,51.73
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.51 140.48
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ