Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Οι Ελβετοί και οι πετεινοί

Καλημέρα σας φίλοι μου! Με ταμείο έκλεισε το το ΣΚ στη Super League και ξαναμπαίνουμε σε ρυθμούς Champions League και στο πρώτο διήμερο της φάσης των 16 της κορυφαίας διοργάνωσης. Δύο τα παιχνίδια, δύο και οι επιλογές που βγαίνουν σήμερα με σύνεση για το ταμείο.

Η Βασιλεία υποδέχεται την τρομακτική φέτος Μάντσεστερ Σίτι. Οι ελβετοί έκαναν εξαιρετική φάση ομίλων και δίκαια βρίσκονται εδώ ενώ δεν θα είναι και τόσο εύκολο θήραμα για τους πολίτες. Θεωρώ ότι η έλλειψη άγχους και πίεσης θα βγάλει όλη την ποιότητά τους και θα βρουν τα δίχτυα έστω μια φορά σήμερα κόντρα στη Σίτι που, με τους τραυματισμούς και την σκληρή Premier, θα στηριχτεί και πάλι σε Ντε Μπρόινε Αγκουέρο και Στέρλινγκ για να σκοράρουν και να καθαρίσουν την πρόκριση.

Το σπουδαίο ματς είναι ξεκάθαρα στο Τορίνο όπου η Γιουβέντους των δύο πρσφάτων τελικών υποδέχεται την πολύ ποιοτική και αποτελεσματική Τότεναμ. Η παρέα του Κέιν έκανε πάρτι στους ομίλους και θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολος αντίπαλος για την έμπειρη αλλά όχι και τόσο φόβητρο πλέον Γιούβε. Η έδρα και η εμπειρία σίγουρα θα βοηθήσουν στο να κυνηγήσει το προβάδισμα αλλά δύσκολα θα μείνει στο ένα γκολ το παιχνίδι. Το όριο του 2-3 με καλύπτει απόλυτα και το επιλέγω.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ. Μεγαλώστε κι άλλο την παρέα μας!

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
13/02/2018 — 08:05 π.μ.
Βασιλεία - Μαντσεστερ Σιτι Βασιλεία over 0,51.73
lose
Γιουβέντους - Τότεναμ 2-3 γκολ2
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.46 103.8
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;