Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Ματσάρα με ΘΗΡΙΟ...

Πόρτο - Λίβερπουλ, Ρεάλ - Παρί. Χμμμ. Στο πρώτο ζευγάρι no bet απο μένα. Δεν μπορώ να ψυχολογήσω την Λίβερπουλ. Αν παίξει σοβαρά έχει τον πρώτο λόγο. Αν είναι demi demi τότε τα θηρία που έχει μπροστά η Πόρτο είναι ικανά να της δημιουργήσουν πρόβλημα.Ας το αφήσουμε στην ησυχία του θα πρότεινα.

Για να πάμε στο πιο special ζευγάρι. Ρεάλ - Παρί, και αν και είμαι φουλ Μιλανέζος και ουδέτερος σε κάποια άλλη ευρωπαική ομάδα τώρα θα στηρίξω Ρεάλ. Δεν πάω τη Παρί σε καμιά περίπτωση. Ίσως και λόγω Νειμάρ, αλλά και του πλυντηριά. Θα μας κάνει στο Μουντιάλ να υποστηρίζουμε μόνο Κολομβία. Αλλά οι ποδοσφαιρικές αγάπες δύσκολα αφήνονται. Τι να κάνουμε; Και Βραζιλία λοιπον έστω και με Νειμάρ. Εγώ θα έχω τα μάτια μου στο σεμνό Κουτίνιο που τον πάω τον μπαγάσα περισσότερο και πιστεύω οτι άνετα μπορεί να εξελιχθεί στον ηγέτη της Εθνικής Βραζιλίας.

Σε περίπτωση αποκλεισμού για Παρί λοιπον μόνο τον Καβάνι θα λυπηθώ. Αλλά ας κάνει και αυτός τα κουμάντα του κάποια στιγμή.

Πέρα απο τους συναισθηματισμούς που στο στοίχημα δεν χωράνε, πάμε να δούμε κάποια δεδομένα. Κοιτάξτε. Αγωνιστικά η Ρεάλ δεν περνάει ούτε με σφαίρες. Σε κακό χάλι οι Μαδριλένοι, έχουν μείνει ήδη εκτός τίτλου στη Ισπανία όπως και στο Κύπελλο.

Δεν τσουλάει η αρμάδα του Ζιζού και υπάρχουν προβλήματα. ΟΜΩΣ, υπάρχει ένα όμως. Υπάρχει μια βαριά φανέλα, υπάρχουν δυο ματς που για τη Ρεάλ είναι τελικοί. Αν λοιπον τους έχει μαντρώσει ο Ζιντάν καλά και τους έχει δώσει να καταλάβουν τι γίνεται, μην σας φανεί περιεργο αν ο Έμερι τρίβει τα μάτια του στο πάγκο όπως και όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Η Παρί έχει εξαιρετικούς παίχτες, όμως με προβληματίζει ο βαθμος ετοιμότητάς της. Με Γκινκαμπ, Καέν και τις λοιπές κάνουμε show, όμως με μια πληγωμένη Ρεάλ μπορείς να ανταπεξέλθεις;;

O Νειμαράκος παλεύει όλες αυτές τις μέρες με τα social media δείχνοντας το σώμα του στο χιόνι, ο Έμερι τον κράζει αλλά αυτός στα παπάκια του, και γενικά το κλίμα δεν είναι το πιο ιδανικό θα έλεγα όταν ετοιμάζεσαι για μια τέτοια πρόκληση.

Τα λέγαμε. Δώσανε ένα σκασμό λεφτά για να πάρουν το Νειμαράκο και αυτός και μπάχαλο την έκανε την ομάδα και μετά τον πλυντηριά, είναι ο δεύτερος ιδιοκτήτης της ομάδας, κάνοντας οτι γουστάρει. Και θα τους φύγει και κάποια στιγμή , όταν βαρεθεί . ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

Λοιπον. Θα πάρω το ρίσκο περιμένοντας μια Ρεάλ έτσι όπως πρέπει και ας εκτεθώ. Πάντως αν οι Μαδριλένοι δεν υψώσουν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό απόψε, δεν έχουν ελπίδες. Εύχομαι στην πρώτη παράμετρο.

Τα ξαναλέμε αύριο με EUROPA. Καλή τύχη σε οτι και αν επιλέξετε.

Τα σέβη μου.


betfighter
Betfighter
14/02/2018 — 12:04 π.μ.
Ρεάλ - Παρί 1+ Όβερ 1.50 Γκολ2.75
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2.75 68.75
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;