Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

H άμυνα και η αντεπίθεση

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το χτεσινό πρόγραμμα ήταν ύπουλο και μια οι ευκαιρίες στη Νέα Σμύρνη μια ο Παναθηναικός που ήταν θλιβερός και πίσω και μπροστά, δεν αξιοποιήθηκε. Θα φτάσουμε να λέμε ότι λέιπει ο Κουτρουμπής, τέτοια είναι η φάση. Περνάμε στο κυρίως πιάτο με τα Κυριακάτικα να είναι μεν περισσότερα αλλά σε δύο ματς θα επικεντρωθώ και αυτά είναι σε ΟΑΚΑ και Περιστέρι.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ονειρικό μομέντουμ μετά και την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό και υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για μια ακόμα νίκη πριν το ματς με την Ντιναμό Κιέβου. Οπως είναι λογικό χρειάζεται όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη νίκη και για αυτό το λόγο θα πρέπει να επικεντρωθεί στο να μην κινδυνέψει πίσω. Το no goal είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο και θα το επιλέξω, όπως και τον άσο από ημίχρονο μιας και ο σκοπός είναι γρήγορο γκολ που θα επιτρέψει να κατέβουν οι στροφές.

Ο Ολυμπιακός πάει στο Περιστέρι που παραδοσιακά είναι δύσκολη έδρα για αυτόν, πόσο μάλλον τώρα που έχει κλονιστεί από τις σερί ήττες με την ΑΕΚ και βρίσκεται προ σκληρής τιμωρίας. Η νίκη είναι αυτοσκοπός αλλά όχι και εύκολο έργο.Θα επιλέξω αρχικά το over 1,5 που θεωρώ ότι θα επαληθευτεί άνετα, αλλά και το διπλό του Ολυμπιακού για 3 λόγους. Πρώτον η απόδοση είναι υψηλότατη ασχέτως συνθηκών, δεύτερον έχουν την ίδια κούραση αλλά διαφορετικό βάθος στον πάγκο και τρίτον ο Φορτούνης θα είναι στον πάγκο όπως φώναζα ότι χρειάζεται εδώ και καιρό. Θα λειτουργήσει ευεργετικά αυτό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
11/02/2018 — 10:25 π.μ.
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης no goal1.53
win
Aτρόμητος - Ολυμπιακός over 1,5 goal1.5
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.3 114.75
fountaristos
Φουνταριστός
11/02/2018 — 10:25 π.μ.
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 1/1 Η/Τ1.97
lose
Ατρόμητος - Ολυμπιακός 22.2
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 4.33 108.35
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;