Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Οι άσπονδες φίλες και τα ελληνικά

Με ποντάρισμα στις δύο άσπονδες φιλενάδες θα πορευτεί σήμερα η στήλη μας. Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ δίνουν δύσκολες αναμετρήσεις στον αγγλικό νότο και βορά αντίστοιχα, με τους κόκκινους του Μέρσεϊσαϊντ να αντιμετωπίζουν τη Σαουθάμπτον ενώ η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στο Νιούκαστλ.

Η Λίβερπουλ μετά την ισοπαλία σοκ κόντρα στην Τότεναμ θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην 3η θέση. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι πολύ άσχημο για την ομάδα του Κολπ αφού μπορεί κάλλιστα να βρεθεί προσωρινά εκτός 4αδας, κάτι που σίγουρα δεν αξίζει. Η Σαουθάμπτον διανύει μια πολύ κακή χρονιά, προέρχεται από διπλό που της έδωσε βαθμολογική ανάσα αλλά σήμερα δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι.

Η Γιουνάιτεντ είναι σε καλή κατάσταση και ο Αλέξις φαίνεται πως θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την Τσέλσι και σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος. Η Νιούκαστλ είναι σε ασφαλή θέση και αν η Γιουνάιτεντ δεν αυτοκτονήσει θα φύγει από τη βορειοανατολική Αγγλία με το διπλό.

Μεταφερόμαστε στην Ελλάδα και το ολυμπιακό στάδιο. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα και είναι προφανές ότι η ομάδα του Χιμένεθ θα παρουσιαστεί με λιγοστές δυνάμεις. Ένα σκορ της τάξης του 2-0 είναι ταβάνι και το 2-3 γκολ καλύπτει πλήρως τα δεδομένα της αναμέτρησης. Δεν θα υπάρχουν περισσότερα από τρία τέρματα.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιστρέψει την κατάσταση στο Περιστέρι και να φύγει με το διπλό από την έδρα του Ατρόμητου. Ο Μποτία με τον Ένχελς θα επανεμφανιστούν στην 11αδα μαζί με κάμποσες ακόμα αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η πειραματική σύνθεση του Ολυμπιακού δεν θα μείνει ατιμώρητη από τον Ατρόμητο. Αν οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν να βάλουν δύο μπορεί να κερδίσουν αν όχι η ισοπαλία είναι πιθανή. Το 2-3 γκολ μας καλύπτει σε όλα τα παραπάνω ενδεχόμενα. 

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Παναχαϊκής σην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση. Άρης και ΟΦΗ εικράτησαν οπότε καθήκον των Πατρινών είναι οι 3 πόντοι. Η ανωτερότητα είναι δεδομένη και θεωρώ πως η Παναχαϊκή μπορεί να μας δώσει το καλοπληρωμένο τρίποντο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!

 
antibooker
Antibooker
11/02/2018 — 04:52 π.μ.
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουν. 21.7
lose
Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ 21.8
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.06 153
antibooker
Antibooker
11/02/2018 — 04:52 π.μ.
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-3 Γκολ2
lose
Ατρόμητος - Ολυμπιακός 2-3 γκολ2
lose
Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναχαϊκή 22.35
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 9.4 376
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.