Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Γνώριμοι και τακτική

Καλημέρα σας φίλοι μου. Το Κύπελλο πήγε εξαιρετικά για τη στήλη και το καλό διάβασμα δικαιώθηκε με διπλό ταμείο που το είχαμε ανάγκη. Προχωράμε στην 21η αγωνιστική της Super League με το σημερινό πρόγραμμα να κρίνεται φτωχό και σε επιλογές εκτός από τις κλασσικά λίγες αναμετρήσεις.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Λαμία σε ματς που έχουν την ίδια ακριβώς κούραση μιας και έπαιξαν μεταξύ τους στο Κύπελλο. Οι κυανέρυθροι έχουν πάρει τον αέρα των νεοφώτιστων και αναμένεται ακόμα μια εύκολη επικράτηση. Το ματς όμως έχει παγίδες για μένα αφού η τόση οικειότητα μπορεί να δυσκολέψει το φαβορί και να βοηθήσει τους φιλοξενούμενους. Θα επιλέξω το over 1,5 εδώ που μας καλύπτει ακόμα και σε σενάριο έκπληξης με 1-1.

Ο Παναθηναικός πάει στα Γιάννενα να ψάξει το πρώτο εκτός έδρας διπλό κόντρα στον ΠΑΣ. Εργο που ακόμα και με φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ήταν εύκολο, πόσο μάλλον τώρα. Ο ΠΑΣ έχει μεγάλο βαθμό κούρασης που θα παίξει ρόλο κόντρα στην δεδομένα χαμηλή ποιότητα της ομάδας του Ουζουνίδη. Θεωρώ ότι θα δούμε παιχνίδι υπομονής από Ουζουνίδη στο πρώτο ημίχρονο ελπίζοντας να εκμεταλλευτεί την κούραση των γηπεδούχων στο δεύτερο. Με βάση αυτό θα επιλέξω το Χ ημίχρονο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ. Μεγαλώστε κι άλλο την παρέα μας!

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
10/02/2018 — 10:52 π.μ.
Πανιώνιος - Λαμία over 1,5 goal1.47
lose
ΠΑΣ - Παναθηναικός Χ ημίχρονο1.88
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.76 110.54
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ