Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Αίμα κι άμμος!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το ΣΚ που πέρασε ήταν ξεκάθαρα κακό. Ο Ολυμπιακός αγκάλιασε τη νίκη με το γκολ στο 81 και μετά της έδωσε μια κλωτσιά και βρίσκεται σε έντονη κρίση και αμφισβήτηση. Η ΑΕΚ στο άλλο άκρο και σε (δίκαιο) ντελίριο. Σήμερα έχουμε τους 3 από τις 4 ρεβανς για τους προημιτελικούς και παίρνουμε θέση για το ταμείο που αξίζουμε και έχουμε ανάγκη.

Στο ΟΑΚΑ το ματς θα είναι αίμα και άμμος λοιπόν. Ο Γκαρθία θέλω να πιστεύω ότι έμαθε από τις ανοησίες του και θα κυνηγήσει το γκολ που θα του δώσει το πλεονέκτημα με κανονική 11αδα και επιθετικό μέσα. Δεν θα χαλαστώ αν δω τον Φορτούνη στον πάγκο που του αξίζει και τον Μάριν με τον Σεμπά να πλαισιώνουν τον Ανσαριφάρντ. Το ματς θέλει ρυθμό και πάθος.

Ο Χιμένεθ από την άλλη έχει τη δυσκολία στο να προσγειώσει τους παίκτες του γιατί το παιχνίδι σήμερα είναι εντελώς διαφορετικό. Τον περιμένω εξίσου συντηρητικό και με υπομονή να ψάξει το γκολ που η άμυνα του Ολυμπιακού είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει ευκαιρίες. Το παιχνίδι θα είναι στα όρια του 2-3 γκολ με μόνη πιθανότητα να χαλάσει το 0-0. Έστω και αργά αν ανοίξει το σκορ θα δούμε και δεύτερο. Θα επιλέξω επίσης το αμφισκόρ αφού αίσθησή μου είναι ότι η ΑΕΚ για να προκριθεί πρέπει να βρει πάνω από μια φορά τα δίχτυα.

Τα ενδεχόμενα αυτά τα παντρεύω με τα over 1,5 και over 2,5 στο Λάρισα-ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι έχουν το τεράστιο 1-2 από τα Γιάννενα προίκα και σίγουρα το ματς θα ανοίξει αφού στον ΠΑΣ δεν φτάνει το ένα γκολ για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του. Οι αποδόσεις κρίνονται λάθος αλλά μας βολεύει.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ. Μεγαλώστε κι άλλο την παρέα μας!

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
07/02/2018 — 08:04 π.μ.
ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-3 γκολ1.97
win
Λάρισα - ΠΑΣ over 1,5 goal1.44
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.84 113.47
fountaristos
Φουνταριστός
07/02/2018 — 08:04 π.μ.
AEK - Ολυμπιακός goal/goal2.12
win
Λάρισα - ΠΑΣ over 2,5 goal2.35
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
21 4.98 104.62
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ