Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Γυμνός ΠΑΟ, δύσκολα η ΑΕΚ

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το προηγούμενο ΣΚ μας άφησε με κέρδος μεν αλλά όχι όσο θα άξιζε το διάβασμα της στήλης δε. Ο Παναθηναικός ήταν (και θα εξακολουθήσει) σε ελεύθερη πτώση αγωνιστικά και μας κόστισε αυτό. Μπαίνουμε αισίως στην 18η αγωνιστική της Super League και σήμερα Σάββατο στο πρόγραμμα των τριών ματς έχουμε σημαντικές αναμετρήσεις που βγάζουν μεροκάματο αλλά και την μεγάλη απόδοση.

Ο Παναθηναικός υποδέχεται την Κέρκυρα σε ματς-φωτιά για την εξασφάλιση της άνετης σωτηρίας. Να μια πρόταση που δεν περίμενα ποτέ να γράψω. Οι φαίακες ξεκούρασαν και εξέτισαν όλες τις τιμωρίες τους με τον ΠΑΟΚ για να μπορέσουν να πάρουν πόντο ή πόντους στη Λεωφόρο και ο Παναθηναικός έμεινε στο χαστούκι της Λειβαδιάς και τις φωνές του Ουζουνίδη στην εθνική. Μολίνς και Πίσπας είναι οφ, ορεξάτος Μουνιέ επίσης και ο ΠΑΟ μπροστά είναι γυμνός. Το under θα είναι η επιλογή μου όπως και το Χ σε ματς που ξεκινάει και τελειώνει κάλλιστα με 0-0 αν δεν συμβούν παράλογα πράγματα όπως στη Λειβαδιά.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λάρισα που έδειξε τα δόντια της κόντρα στον Ολυμπιακό άσχετα με το τελικό σκορ. Η Ένωση θα έχει δύκολο έργο και ματς θα κριθεί για μένα στο line του 2-3 τερμάτων. Η αποτελεσματικότητα που έχει στην επίθεση η ΑΕΚ θα κρίνει πολλά αλλά θεωρώ ότι θα δεχτεί τέρμα και σήμερα σε δύσκολη έδρα, ενδεχόμενο που πληρώνει εξαιρετικά. 1-1 και 1-2 τα πιθανότερα σκορ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ. Μεγαλώστε κι άλλο την παρέα μας!

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!


fountaristos
Φουνταριστός
20/01/2018 — 08:46 π.μ.
Παναθηναικός - Κέρκυρα under 2,51.75
lose
Λάρισα - ΑΕΚ 2-3 γκολ1.97
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.45 103.43
fountaristos
Φουνταριστός
20/01/2018 — 08:46 π.μ.
Παναθηναικός - Κέρκυρα Χ4.6
lose
Λάρισα - ΑΕΚ goal/goal2.4
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 11.04 110.4
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ