Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Με βάση μας την Αγγλία

Καλημέρα. Σχεδόν αποκλειστικά με την Αγγλία θα ασχοληθούμε σήμερα, μιας και το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν έχει πολλές ευκαιρίες.

Ξεκινάμε με το διπλό της Γιουνάιτεντ στο Μπέρνλι. Η ομώνυμη ομάδα τα πάει φέτος εξαιρετικά και με τη μαχητικότητα που τη χαρακτηρίζει είναι ψηλά στη βαθμολογία. Κόντρα όμως σε ποιοτικότερες ομάδες δυσκολεύεται και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα κόντρα στη Γιουνάιτεντ που δείχνει και πάλι σοβαρή. Η ομάδα του Μουρίνιο μπορεί να φύγει σήμερα με το διπλό από το γειτονικό Μπέρνλι.

Η Στόουκ είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και η νίκη κόντρα στη Χάντερσφιλντ είναι μονόδρομος. Οι πότερς κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό και σήμερα θέλουν τους τρεις βαθμούς. Θα τους στηρίξουμε αφού παίζουν με έναν άμεσο ανταγωνιστή και έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη στην παρούσα φάση.

Η Λέστερ παίζει με τη Γουότφορντ και οι αλεπούδες θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που έχουν με μια νίκη. Η Γουότφορντ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος αφού σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Το αμφισκόρ θα είναι η επιλογή.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους πράσινους. Η ομάδα του Μαρίνου θα παραταχτεί χωρίς επιθετικό ενώ απών θα είναι και ο Μουνιέ. Ο Τσιώλης δεν έχει θετικό αποτέλεσμα μετά τον ερχομό του στους Φαίακες και σίγουρα θέλει να πάρει τον πρώτο του πόντο. Αν η Κέρκυρα σκοράρει το έργο του Παναθηναϊκού θα είναι δύσκολο. Γκολ-Γκολ.

Στη Μαδρίτη η Ατλέτικο έχει φαινομενικά εύκολο ματς κόντρα στη Χιρόνα. Περιμένω μια νίκη με καθαρό σκορ της τάξης του 2-0 ή 3-0. Το 2-3 γκολ μας καλύπτει σε κάθε περίπτωση. Δεν θα ανοίξει περισσότερο το σκορ.

Κλείνουμε με Σούπερ Λιγκ και το διπλό της ΑΕΚ στη Λάρισα. Η ομάδα του Μανόλο έχει πρόγραμμα βουνό στη συνέχεια και σίγουρα δεν θέλει να μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου. Ένα γρήγορο γκολ θα ξεκλειδώσει το ματς ακριβώς όπως έγινε και στο Αγρίνιο. Η ποιότητα της ΑΕΚ μπροστά είναι δεδομένη και το διπλό εύκολα ή δύσκολα θα έρθει.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!!


antibooker
Antibooker
20/01/2018 — 01:25 π.μ.
Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουν. 21.65
win
Λάρισα - ΑΕΚ 21.5
lose
Ατλέτικο Μαδρίτης - Χιρόνα 2-3 γκολ2
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
61 4.95 301.95
antibooker
Antibooker
20/01/2018 — 01:25 π.μ.
Στόουκ - Χάντερσφιλντ 12.05
win
Λέστερ - Γουότφορντ Γκολ-Γκολ1.65
lose
Παναθηναϊκός - Κέρκυρα Γκολ-Γκολ2.37
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 8.02 200.41
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 10 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 13 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 13 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 13 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 14 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.