Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΣΑΜΠΙΟΝΑ αγάπη μου..

Μεσοβδόμαδα όπως ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια δεν ποντάρω υπερβολικά. Είναι περίεργα τα μεσοβδόμαδα , και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Για απόψε λοιπον, έχω κεντράρει δυο ειδικά απο την αγαπημένη Γαλλία που ο μπουκ έβαλε πλεον μυαλό. Καιρός ήταν.Το όβερ 3.50 κίτρινες κάρτες εξαφανίστηκε απο τα περισσότερα ματς και πλεον μόνο το όριο στο 4.50 παίζει μπάλα. Έτσι να φοβάστε τα ειδικά του Betfighter και στη Γαλλία και όχι μόνο.

Στο Μετς - Σεντ Ετιεν λοιπον, το όβερ 3.50 είναι εφικτό . Οι Στεφανουά παίζουν με πάθος , δεν τρώνε μόνο κίτρινες, αλλά και κόκκινες αμά λάχει να ούμε. Και την περασμένη αγωνιστική την γλυτώσανε την κόκκινη , μιας και ο ρέφερι ήταν σε άλλο γήπεδο και δεν είδε το δολοφονικό τάκλιν.

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται απο το Γκινκαμπ - Λυών. Οι φιλοξενούμενοι φάγανε πολλά καντήλια τη Κυριακή μιας και χάλασαν την ωραιότατη δυάδα μας. Θα είναι στη τσίτα, θα παίξουν με πάθος και οι γηπεδούχοι και αυτοί οι της Γκινκάμπ δεν παίζουν καθόλου σαν γατιά. Και εδώ το όβερ 3.50 κίτρινες το λες καλό.

Απο εκεί και πέρα τα όρια στο όβερ 4 είναι εξαιρετικά διαβασμένα. Είπαμε. Έβαλε μυαλό ο μπουκ.

Τα όρια παίζουν εδώ

Τα ξαναλέμε πάλι Σάββατο πρωί. Συντηρητικά με τα ειδικά μας, καρφώστε και εσείς καμιά δικιά σας έμπνευση και ελπίζω όλα να πάνε έτσι όπως πρέπει.

Τα σέβη μου.


betfighter
Betfighter
17/01/2018 — 12:03 π.μ.
Μετς - Σεντ Ετιεν Όβερ 3.50 κίτρινες κάρτες1.6
win
Γκινκαμπ - Λυών Όβερ 3.50 κίτρινες κάρτες1.6
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.56 76.8
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;