Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

This is Anfield!

Καλημέρα. Το ταμείο μας το στέρησε χτες το over 2.5 στο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Λέστερ. Όσοι παρακολούθησαν ξέρουν πολύ καλά τι έγινε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για να λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ. Για όσους δεν το είδαν, ένα ριπλέι με τις καλύτερες φάσεις αρκεί.


Πάμε τώρα στα σημερινά. Ξεκινάμε με το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, την αναμέτρηση στο Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σίτι και αν ο Πεπ καταφέρει και σήμερα να μην ηττηθεί, το αήττητο πρωτάθλημα θα είναι πολύ κοντά. Το Άνφιλντ είναι πιθανότατα ο μεγαλύτερος σκόπελος και δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος πως η Σίτι μπορεί να τα καταφέρει. Η Λίβερπουλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ο Βαν Ντάικ αναμένεται να παίξει βασικός ενώ από την άλλη μεριά οι πολίτες έχουν αρκετούς παίχτες ταλαιπωρημένους από συνεχόμενα παιχνίδια. Αρχικά βλέπω να μην υπάρχει διπλό. Οι αποδόσεις φαβοριστιμού στη Σίτι με βρίσκουν αντίθετο και το σετ θα έπρεπε να είναι μοιρασμένο. Τέλος, είναι πολύ πιθανό οι δύο ομάδες να σκοράρουν και τα πολλά γκολ να επαληθευτούν. Τα υπόλοιπα από τις κερκίδες του Άνφιλντ. 

Πάμε τώρα στο παιχνίδι που διεξάγεται χρονικά νωρίτερα. Η Άρσεναλ κατηφορίζει στο Μπόρνμουθ με μόνο στόχο το διπλό. Η ομάδα του Βενγκέρ δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μέσα στο 2018 και σήμερα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τα καταφέρει. Οι κανονιέρηδες δεν έχουν περιθώρια για απώλειες και το διπλό είναι το σημερινό μας στήριγμα.

Στην Μπουντεσλίγκα η Γκλάντμπαχ έχει χρυσή ευκαιρία να κάνει διπλό μετά από αρκετό καιρό. Αυτό γιατί αντιμετωπίζει την ουραγό Κολωνία. Η αναμέτρηση θα έχει τέρματα και από τους δύο αντιπάλους. Η Γκλάντμπαχ έχει κλείσει δίμηνο χωρίς εκτός έδρας γκολ και δύσκολα αυτό το σερί θα κρατήσει κόντρα σε μια τόσο αδύναμη αντίπαλο ενώ από την άλλη είναι σχεδόν αδύνατο για τους φιλοξενούμενος να κρατήσουν το μηδέν μακριά από το Μπορούσια Παρκ.

Κλείνουμε με το διπλό του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα. Ο δικέφαλος αναμένεται να έχει ένα εύκολο απόγευμα στο νησί των Φαιάκων. Η Κασσιόπη έχει πολλές απουσίες αφού στο σημερινό παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν οι  Αρτυματάς, Γκομές, Σιόντης, Μπαλάφας και Επστάιν αφού επιλέχθηκε να εκτίσουν την ποινή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Περιμένω ένα άνετο διπλό το δικέφαλου και το ρίσκο στη νίκη του ΠΑΟΚ με χάντικαπ 2.00 και ένα πιθανό σκορ το 0-3 είναι μια πολύ καλή περίπτωση.


KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!! 

antibooker
Antibooker
14/01/2018 — 04:02 π.μ.
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 1Χ(ΔΕ)1.6
win
Μπόρνμουθ - Άρσεναλ 21.75
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
80 2.8 224
antibooker
Antibooker
14/01/2018 — 04:02 π.μ.
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 13
win
Κασσιόπη - ΠΑΟΚ 2(-2.5)1.75
win
Κολωνία - Γκλάντμπαχ Γκολ-Γκολ1.65
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 8.66 216.56
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 15 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.