Σύνδεση | Εγγραφή
Betfighter
Ανοιχτά Δελτία (2)
betfighter
Τιμια ΔΙΠΛΑ, ασος και γκολ..

Όπως έγραφα χαρακτηρηστικά και το περασμένο Σάββατο οι ημέρες οι στοιχηματικές που διανύουμε είναι περίεργες. Η διακοπή λόγω γιορτών σαφώς και έχει επηρεάσει τις ομάδες και χρειάζονται συνετά πονταρίσματα χωρίς ανοίγματα.

5 χρόνια και βάλε που είναι on air η στήλη μας έχω πει ουκ ολίγες φορές οτι η πραγματική στοιχηματική δράση ξεκινάει λίγο μετά τα μέσα Φλεβάρη. Είναι το διάστημα που τα πρωταθλήματα μπαίνουν σε κάποιο δρόμο και προκύπτουν ευκαιρίες. Βεβαίως ευκαιρίες προκύπτουν πάντα όμως το διάστημα που αναφέρω είναι πιο αυξανόμενες. Για αυτό υπομονή, πλάνο, συνέπεια ώστε και αυτή τη χρόνια να είμαστε καβάλα στο άλογο με κέρδος. Για πάμε στα σημερινά.

Η Γαλλία ξεκινά και πάλι και έχω κεντράρει Νις. Η ομάδα του Μπαλοτέλι έχει όλα τα φόντα να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα και πάλι μιας και η Αμιάν δεν είναι δα και κανένα φόβητρο. Εξετάζω τις πιθανότητες νίκες της.

Απο εκεί και πέρα η Βαλένθια έκανε φύλλο και φτερό την άθλια Λας Πάλμας, όμως στο Ριαθόρ θα είναι αλλιώς τα πράματα. Γκολ - Γκολ και μακριά απο σημείο. Η αναμέτρηση είναι πονηρή και οι νυχτερίδες θα βρουν δυσκολίες. Ωστόσο το να σκοράρουν και οι δυο είναι σωστό θα έλεγα bet.

Ρίσκο θα πάρω με Μονακό και Ατλέτικο. Ζόρια σημεία δεν λέω, όμως αξίζουν βάσει απόδοσης. Η αρμάδα του Τσόλο θέλει να μείνει στη δεύτερη θέση όπως και οι Μονεγάσκοι του φίλου μου του Φαλκάο. Είναι ρισκαδόρικα τα διπλά , όμως προτείνω να τα προτιμήσουμε με ολίγα.

Κρατήστε οτι σας άρεσε και τα ξαναλέμε πάλι σε λίγες ωρίτσες για τα κυριακάτικα.


Σάββατο 13.01.2018 12:05 π.μ.
betfighter
Betfighter
13/01/2018 00:05:00
Αγώνας Σημείο Απόδοση Αποτέλεσμα
Νις - Αμιάν 1 1.7 win
Λα Κορούνια - Βαλένθια Γκολ - Γκολ 1.6 win
Ποντάρισμα Απόδ.Δελτίου Πιθανά Κέρδη
30 2.72 81.6
betfighter
Betfighter
13/01/2018 00:05:00
Αγώνας Σημείο Απόδοση Αποτέλεσμα
Ειμπαρ - Ατλέτικο 2 2 win
Μονπελιέ - Μονακό 2 2.2 lose
Ποντάρισμα Απόδ.Δελτίου Πιθανά Κέρδη
15 4.4 66