Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Τίμια ΔΙΠΛΑ, άσος και γκολ..

Όπως έγραφα χαρακτηρηστικά και το περασμένο Σάββατο οι ημέρες οι στοιχηματικές που διανύουμε είναι περίεργες. Η διακοπή λόγω γιορτών σαφώς και έχει επηρεάσει τις ομάδες και χρειάζονται συνετά πονταρίσματα χωρίς ανοίγματα.

5 χρόνια και βάλε που είναι on air η στήλη μας έχω πει ουκ ολίγες φορές οτι η πραγματική στοιχηματική δράση ξεκινάει λίγο μετά τα μέσα Φλεβάρη. Είναι το διάστημα που τα πρωταθλήματα μπαίνουν σε κάποιο δρόμο και προκύπτουν ευκαιρίες. Βεβαίως ευκαιρίες προκύπτουν πάντα όμως το διάστημα που αναφέρω είναι πιο αυξανόμενες. Για αυτό υπομονή, πλάνο, συνέπεια ώστε και αυτή τη χρόνια να είμαστε καβάλα στο άλογο με κέρδος. Για πάμε στα σημερινά.

Η Γαλλία ξεκινά και πάλι και έχω κεντράρει Νις. Η ομάδα του Μπαλοτέλι έχει όλα τα φόντα να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα και πάλι μιας και η Αμιάν δεν είναι δα και κανένα φόβητρο. Εξετάζω τις πιθανότητες νίκες της.

Απο εκεί και πέρα η Βαλένθια έκανε φύλλο και φτερό την άθλια Λας Πάλμας, όμως στο Ριαθόρ θα είναι αλλιώς τα πράματα. Γκολ - Γκολ και μακριά απο σημείο. Η αναμέτρηση είναι πονηρή και οι νυχτερίδες θα βρουν δυσκολίες. Ωστόσο το να σκοράρουν και οι δυο είναι σωστό θα έλεγα bet.

Ρίσκο θα πάρω με Μονακό και Ατλέτικο. Ζόρια σημεία δεν λέω, όμως αξίζουν βάσει απόδοσης. Η αρμάδα του Τσόλο θέλει να μείνει στη δεύτερη θέση όπως και οι Μονεγάσκοι του φίλου μου του Φαλκάο. Είναι ρισκαδόρικα τα διπλά , όμως προτείνω να τα προτιμήσουμε με ολίγα.

Κρατήστε οτι σας άρεσε και τα ξαναλέμε πάλι σε λίγες ωρίτσες για τα κυριακάτικα.


betfighter
Betfighter
13/01/2018 — 12:05 π.μ.
Νις - Αμιάν 11.7
win
Λα Κορούνια - Βαλένθια Γκολ - Γκολ1.6
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.72 81.6
betfighter
Betfighter
13/01/2018 — 12:05 π.μ.
Ειμπαρ - Ατλέτικο 22
win
Μονπελιέ - Μονακό 22.2
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 4.4 66
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ