Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Το νησί στις φλόγες

Καλημέρα. Το derby d’ Italia διαβάστηκε λάθος χτες και μας στέρησε το ταμείο. Η σκοπιμότητα κυριάρχησε και η Γιουβέντους με την Ίντερ μοιράστηκαν τους βαθμούς με τους νερατζούρι να κερδίζουν τις εντυπώσεις αφού έμειναν καβάλα στο άλογο. Χωρίς πολλά παραπάνω λόγια, πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα σημερινά.

Το ζουμί είναι και σήμερα στην Αγγλία όπου έχουμε δύο τεράστια παιχνίδια. Στο ένα μάλιστα, δεν είναι διόλου απίθανο να κριθεί ακόμα και ο τίτλος.

Μουρίνιο εναντίων Πεπ στο Ολντ Τράφορντ με τη Σίτι να έχει τεράστια ευκαιρία να ξεφύγει οριστικά και αμετάκλητα στη βαθμολογία με διπλό. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ θέλει τους τρεις πόντους για να μπορέσει να αισθανθεί και πάλι διεκδικήτρια και να κάνει τη Σίτι να νιώσει πως υπάρχει και άλλος στο κόλπο και πως δεν παίζει μόνη της. Πιστεύω πως θα δούμε ένα πολύ κλειστό και προσεκτικό παιχνίδι από τη Γιουνάιτεντ που θα προσπαθήσει να κερδίσει με μισό μηδέν. Ο Μουρίνιο αποκλείεται να πάρει οποιοδήποτε ρίσκο αφού ξέρει πολύ καλά πως να αντιμετωπίζει αντιπάλους περισσότερο ποιοτικούς, που μάλιστα βρίσκονται σε σχετικά καλή κατάσταση. Η Σίτι δεν είναι τις τελευταίες δύο εβδομάδες όπως ήταν μέσα στον Οκτώβριο αλλά γενικά δεν τη λες και ντεφορμέ. Εκτιμώ πως η Γιουνάιτεντ θα καταφέρει να πάρει έστω το βαθμό και δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση τις αποδόσεις φαβοριστισμού της Σίτι σε τέτοιο βαθμό. Θα πάρω το 1Χ και τη ΔΕ.

Στο Άνφιλντ, η δαιμονισμένη τις τελευταίες δύο βδομάδες Λίβερπουλ, θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στη συμπολίτισσα Έβερτον. Οι αποδόσεις του άσου είναι πραγματικά για γέλια μιας και οι μπλε έχουν εξαιρετική επιθετική γραμμή ενώ παράλληλα έσφιξαν κάπως στην άμυνα με τον ερχομό του Άλαρνταϊς. Ο άσος ενδεχομένως να έρθει αλλά με γκολ και από τους δύο και με μπόλικο άγχος για τους γηπεδούχους. Γκολ-Γκολ και over 2.5 είναι ο συνδυασμός που θα προτιμήσουμε.

Περνάμε στο Σαμπιονά και στο παιχνίδι Μαρσέιγ-Σεντ Ετιέν. Οι στεφανουά διανύουν μια κάκιστη χρονιά αλλά και η Μαρσείγ έχει συνεχώς σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Η Μαρσέιγ είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά αντί για τον πολύ χαμηλό άσο θα προτιμήσω το γκολ-γκολ.

Περνάμε στη Σούπερ Λιγκ και το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία. Η ομάδα του Τεννέ σώθηκε στα χασομέρια κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως δύσκολα θα τα καταφέρει και στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ είναι το φαβορί για τη νίκη χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Ο άσος σε συνδυασμό με το under 2.5 ή το no goal είναι η επιλογή.

Κλείνουμε με Τζενάρο Γκατούζο και Μίλαν-Μπολόνια. Ο τρελός πιθανότατα θα καταφέρει να πάρει το πρώτο του τρίποντο και να κάνει το φίλο μου τον Betfighter χαρούμενο έστω και για λίγες ώρες. Υπάρχει πίκρα βλέπεται στο μαυροκόκκινο στρατόπεδο όχι μόνο γιατί η Μίλαν παραπαίει αλλά και για το γεγονός ότι εμείς οι νερατζούρι πάμε στα μουλωχτά για το θαύμα, έστω και αν είναι δύσκολο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!


antibooker
Antibooker
10/12/2017 — 03:32 π.μ.
Μάντσεστερ Γιουν. - Μάντσεστερ Σίτι 1Χ(ΔΕ)1.66
lose
ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 1 και no goal2.1
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
80 3.49 278.88
antibooker
Antibooker
10/12/2017 — 03:32 π.μ.
Λίβερπουλ - Έβερτον Γκολ-Γκολ και over 2.52.1
lose
Μίλαν - Μπολόνια 11.55
win
Μαρσείγ - Σεντ Ετιέν Γκολ-Γκολ1.75
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 5.7 227.85
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 34 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 37 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 37 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 37 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.