Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Το χρέος και ο ΠΑΣ

Καλημέρα σας φίλοι μου! Μια από τα ίδια και χτες. Ταμείο, κέρδος, σωστό διάβασμα, αντισυμβατική πρόταση με σκόρερ τον Κέιν, αλλά μας γλύστρισε και πάλι το απόλυτο με το αυτογκόλ του Ενγκελς. Ο Ολυμπιακός καταντά εκνευριστικός στο πόσο μας τα χαλάει φέτος και θα ζητήσω αποζημίωση από την ΠΑΕ μου φαίνεται.

Το σημερινό πρόγραμμα στη Super League είναι σαφώς πιο ''λαμπερό'' και πλούσιο και θα ξεχωρίσω στοχευμένα 2 παιχνίδια που βγάζουν καλές αποδόσεις. Ξεκινάω με τον ΠΑΣ που υποδέχεται τη Λαμία. Ουσιαστικός μπροστά, ανίκανος και άτυχος πίσω, έρχεται από 4 συνεχόμενα 1-1 ο ΠΑΣ και ήρθε η ώρα να νικήσει. Η Λαμία αποδεικνύει ότι είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά η ποιότητα και το πείσμα στον ΠΑΣ θα υπερτερήσει. Άσος και άσος+no goal στις επιλογές μου.

Το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα έχει ξεκάθαρο φαβορί. Ο Παναθηναικός μετράει μέρες και ευρώ προσπαθώντας να αποφύγει την καταστροφή και η επίσκεψη στην Τούμπα αγωνιστικά και ψυχολογικά έρχεται στο χειρότερο σημείο για την ομάδα του Ουζουνίδη. Κάμποσες οι απουσίες εκατέρωθεν αλλά σπάνια επηρεάζουν σε τέτοια ματς. Ο ΠΑΟΚ ήρθε η ώρα να πάρει ένα ντέρμπι και να ξεπληρώσει κάπως το περσινό κάζο που τον άφησε εκτός Champions League. Θα νικήσει εύκολα θεωρώ και θα επιλέξω τον άσο με χάντικαπ αλλά και τον άσο + no goal αφού ο Παναθηναικός δυσκολεύεται τρομακτικά στη δημιουργία και δύσκολα θα απειλήσει σοβαρά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ. Μεγαλώστε κι άλλο την παρέα μας!

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
10/12/2017 — 08:46 π.μ.
ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 11.57
lose
ΠΑΟΚ - Παναθηναικός 1 (-1,5)2.45
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.85 115.4
fountaristos
Φουνταριστός
10/12/2017 — 08:46 π.μ.
ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 1+no goal2.12
lose
ΠΑΟΚ - Παναθηναικός 1+no goal1.85
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.92 117.66
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ