Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Η Πρέμιερ Λιγκ και η ματσάρα

Mε τρεις αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε σήμερα. Στο πρόγραμμα ναι μεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά η ποσότητα δεν κάνει πάντα καλό. Πάμε να δούμε τι έχουμε.

Στην Πρέμιερ Λιγκ ο χορός ανοίγει νωρίς με το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τσέλσι. Ανατολικό Λονδίνο εναντίον δυτικού με τις διαφορές των δύο ομάδων να είναι τη φετινή χρονιά τεράστιες. Η Τσέλσι δυσκολα θα επαναλάβει τα περσινά επιτεύγματα, είναι όμως ομάδα που θα μπει στο τέλος της χρονιάς στην 4αδα. Έχει τον Αζάρ σε φοβερή φόρμα και είναι μεγάλο φαβορί για το παιχνίδι. ΑΠό την άλλη τα σφυριά δεν έχουν ορθοποδήσει ούτε με τον ερχομό του Μόις. Είναι στην τριάδα του υποβιβασμού και έχουν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Όλα αυτά όμως σε ένα ντέρμπι πάνε περίπατο. Το 1.50 του διπλού είναι αστείο και θα προτιμήσουμε το αμφισκόρ. Η Γουέστ Χαμ δεν θα παραδοθεί τόσο εύκολα.

Συνεχίζουμε με την άλλη λονδρέζα που αγωνίζεται σήμερα. Η Τότεναμ μετά από ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα καλείται σήμερα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και επιτέλους να σκοράρει περισσότερα του ενός γκολ σε ένα παιχνίδι πρωταθλήμτος. Αντίπαλος η μετριότατη Στόουκ και ο στόχος είναι πέρα για πέρα εφικτός. Πιστεύω πως τα σπιρούνια θα επιστρέψουν στα τρίποντα με μια καλή εμφάνιση και μια άνετη νίκη. Άσος από ημίχρονο και νίκη των Σπερς χωρίς να δεχτούν γκολ οι δύο επιλογές.

Βαλένθια-Θέλτα και το αμφισκόρ αξίζει περισσότερο από τον άσο. Η Θέλτα σκοράρει ακατάπαυστα εκτός έδρας από την αρχή του πρωταθλήματος και αναμένεται να ζορίσει τις νυχτερίδες που προέρχονται από ήττα. Για αυτούς που θέλουν να ρισκάρουν κάτι περισσότερο από το γκολ-γκολ, το Χ2 σε ΔΕ αξίζει τον κόπο.

Κλείνουμε με το Γιουβέντους-Ίντερ. Η Γιούβε είναι φαβορι στο παιχνίδι αυτό, ειδικά με τον τρόπο που καθάρισε τη Νάπολι στο Σαν Πάολο. Με νίκη γίνεται αυτόματα ξανά το φαβορι για τον τίτλο και σίγουρα στην έδρα της μπορεί να την πάρει. Το έργο όμως μπορεί να γίνει λίγο διαφορετικό κόντρα στον Ικάρντι και τον Σπαλέτι. Οι νερατζούρι πετάνε φωτιές στην επίθεση και έχουν τα προσόντα τη δεδομένη στιγμή να σκοράρουν στο Τορίνο και να βάλουν δύσκολα στην κυρία.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!

antibooker
Antibooker
09/12/2017 — 02:38 π.μ.
Τότεναμ - Στόουκ 1 ημιχ-1 τελ1.85
win
Γιουβέντους - Ίντερ Γκολ-Γκολ1.85
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
70 3.42 239.58
antibooker
Antibooker
09/12/2017 — 02:38 π.μ.
Τότεναμ - Στόουκ 1 και no goal2.1
lose
Γουέστ Χαμ - Τσέλσι Γκολ-Γκολ1.95
lose
Βαλένθια - Θέλτα Γκολ-Γκολ1.65
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 6.76 202.7
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.