Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Αγρίνιο και ΝΤΕΡΜΠΑΡΑ..

Τις καλημέρες μου. Μέτριο το πρόγραμμα σήμερα και θα κινηθώ χαλαρά με μια δυαδούλα. Αύριο σαφώς και είναι καλύτερα τα πράγματα. Αύριο όμως τα αυριανά. Πάμε στο σήμερα.

Ευρώπη τέλος για τον Ολυμπιακό. Οπότε τώρα όλο το βάρος θα πέσει στις εγχώριες υποχρεώσεις και φέτος υπάρχει ανταγωνισμός. Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν σε ακόμα ένα παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική, και το ζητούμενο απο εδώ και πέρα είναι να σφίξει λίγο περισσότερο η άμυνα και να ανέβει ο βαθμός σοβαρότητας. Δεν λέω οτι θα περάσει σαν σίφουνας ο Ολυμπιακός απο το Αγρίνιο όμως σκέφτομαι το διπλό. 1.65 στέκει αξιοπρεπώς σαν απόδοση.

Για να πάμε στη ντερμπάρα της Serie Α. Nτέρμπι κορυφής, με μια Ίντερ στην κορυφή και μια Γιούβε έτοιμη να της πάρει την θέση. Εφικτό;; Αυτοπεποίθηση στα ύψη μετά το διπλό στο Σαν Πάολο, όμως ο άσος δεν με εκφράζει για να στηριχτώ πάνω του. Η Ίντερ μπροστά με Ικάρντι Πέρισιτς και τα άλλα παιδιά είναι εκρηκτική, και μπορεί να σκοράρει. Προτιμώ το γκολ - γκολ παρά τον άσο που όπως και να το κάνουμε είναι πετσοκομένος και δεν ακουμπώ.

Τα ξαναλέμε πάλι αύριο με σαφώς καλύτερο πρόγραμμα. Σκέφτομαι μια κόκκινη κάρτα, και μια ανατροπή με λίγα έτσι για να μας φύγει η περιέργεια κάπου στο 27. Υπομονή λίγες ωρίτσες.


betfighter
Betfighter
09/12/2017 — 12:05 π.μ.
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 21.65
win
Γιουβέντους - Ίντερ Γκολ - Γκολ1.85
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 3.05 76.31
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 34 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 37 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.