Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Η εβδομάδα θέλει.. υπομονή!

Στο κυνήγι θα το ρίξουμε και σήμερα αγαπητοί αναγνώστες μιας και το πρόγραμμα δεν είναι για μεγάλες προσδοκίες. Μεγάλες αποδόσεις θα κυνηγήσουμε και με χαμηλό ποντάρισμα θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το ταμείο.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι Πόρτο-Μονακό. Η πορτογαλική ομάδα θέλει τη νίκη για να περάσει ως 2η στην επόμενη φάση. Την πρόκριση διεκδικεί και η Λειψία, που παίζει στην έδρα της με την περασμένη Μπεσίκτας. Πόρτο και Λειψία αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμες με τους Πορτογάλους να υπερτερούν στην ισοβαθμία. Εκτιμώ πως η Πόρτο θα κάνει το χρέος της, θα κερδίσει και θα βρεθεί στην επόμενη φάση. Ο άσος σε συνδυασμό με τα πολλά γκολ είναι η επιλογή. Η Μονακό μπορεί να συνεισφέρει στο τελικό σκορ αφού θα παίξει ελεύθερα.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στο Άνφιλντ την Σπαρτάκ Μόσχας και θα πάρει τη νίκη και την πρωτιά. Η ομάδα του Κλοπ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και περιμένω να καθαρίσει τους Ρώσους με σχετική άνεση. Ο άσος με χάντικαπ 1.5 γκολ θα είναι στις επιλογές μας. Οι Ρώσοι θέλουν μόνο τη νίκη, πρέπει να ανοιχτούν και να σκοράρουν κάποια στιγμή και αυτό η Λίβερπουλ, που είναι μανούλα στην κόντρα, δεν θα το συγχωρέσει.

Στο Φέγενορντ-Νάπολι οι Ιταλοί θέλουν τη νίκη και παράλληλα τη Σαχτάρ να χάνει στην έδρα της από την αδιάφορη Σίτι. Προσωπικά θεωρώ πως η ουκρανική ομάδα θα είναι αυτή που θα προκριθεί καθώς είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να πάρει μια ισοπαλία από την ομάδα του Πεπ που θα κατέβει στο γήπεδο με πάρα πολλές αλλαγές. Αν τα νέα είναι κακά από το Ντόνετσκ, η Νάπολι δεν θα σκιστεί να πάρει το διπλό, αφού όπως έχουμε ξανατονίσει η μεγάλη της κάψα φέτος είναι το πρωτάθλημα. Η Φέγενορντ στην έδρα της μπορεί να σκοράρει και αντί του κακοπληρωμένου διπλού που μπορεί να μην έρθει ποτέ, θα ρισκάρουμε στο γκολ-γκολ.

Κλείνουμε με το παιχνίδι Τότεναμ-ΑΠΟΕΛ. Η αγγλική ομάδα είναι ήδη στην επόμενη φάση σαν πρώτη αφού στην ισοβαθμία υπερτερεί της Ρεάλ. Οι αλλαγές στην 11αδα του Ποκετίνο είναι σήμερα δεδομένες. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ θέλει ήττα της Ντόρτμουντ στη Μαδρίτη και την ισοπαλία στο δικό του παιχνίδι για να πανηγυρίσει την 3η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ. Περιμένω ένα παιχνίδι με πολύ αργό τέμπο, την Τότεναμ να κάνει αγγαρεία και τον ΑΠΟΕΛ να παίζει σκυλίσια άμυνα για να πετύχει το στόχο. Under 2,5 γκολ η επιλογή.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!
antibooker
Antibooker
06/12/2017 — 12:30 μ.μ.
Πόρτο - Μονακό 1 και over 2.51.65
win
Λίβερπουλ - Σπάρτακ Μόσχας 1(-1.50)1.55
win
Φέγενορντ - Νάπολι Γκολ-Γκολ1.75
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.48 134.27
antibooker
Antibooker
06/12/2017 — 12:30 μ.μ.
Σαχτάρ - Μάντσεστερ Σίτι Χ3.4
lose
Τότεναμ - ΑΠΟΕΛ under 2.502.25
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 7.65 191.25
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.