Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Η αδιαφορία πληρώνει!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Πληρωθήκαμε χτες και δικαιώθηκε το σωστό διάβασμα στα παιχνίδια που έκλεισαν τους 4 πρώτους ομίλους και έτσι θα πορευτούμε και σήμερα. Το πρόγραμμα έχει μπόλικη... αδιαφορία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγει το μεροκάματο. Στοχευμένα και χωρίς ανοίγματα πάμε να δούμε τις επιλογές μου.

Η Τότεναμ που πάει χάλια για τις απαιτήσεις της στην Premier, στο Champions League κάνει πάρτι. Πρώτη και περήφανη σε γκρουπ πολύ δύσκολο, υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ που θεωρώ θα δει σαν σάκο του μποξ έστω και με αλλαγές για να χτίσει ψυχολογία ενόψει αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα. Το over θα επαληθευτεί έστω και αν βοηθήσει ο ΑΠΟΕΛ.

Στο άλλο ματς του ομίλου θα διαφωνήσω με τους μπουκ. Η Ντόρτμουντ παραπαίει αγωνιστικά και βρίσκεται σε κρίση ενώ ουσιαστικά δεν έχει να κερδίσει ή να χάσει τίποτα (μόνο με θαύμα θα μείνει εκτός Ευρώπης). Η Ρεάλ θεωρώ μπορεί να κρατήσει σήμερα ανέπαφη την εστία της σε ματς που μπορεί κάλλιστα να λήξει και 1-0. Το no goal θα είναι η επιλογή μου που πληρώνει φοβερά με ξεκάθαρο στόχο την Μπορούσια και τα χάλια της.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ.Μεγαλώστε κι άλλο την παρέα μας!

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
06/12/2017 — 08:06 π.μ.
Τότεναμ - ΑΠΟΕΛ over 2,5 goal1.6
win
Ρεάλ - Ντόρτμουντ no goal2.65
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 4.24 106
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ