Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Βγάζουν σημεία οι..αδιάφορες

Καλημέρες. Δύσκολη περίπτωση τα σημερινά παιχνίδια, μιας και η εύρεση σημείων είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο και θα είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε τις τελευταίες μέρες.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι Μπενφίκα-Βασιλεία. Οι Ελβετοί θέλουν απλά το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με αυτό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που παίζει στο Όλντ Τράφορντ τα ρέστα της. Η Βασιλεία πιθανότατα περνάει και με ήττα, μιας και στην ισοβαθμία υπερέχει των Ρώσων. Αρκεί φυσικά η ΤΣΣΚΑ να μην πάρει πόντο στο Μάντσεστερ. Δεν πιστεύω πως η Βασιλεία θα αφήσει το παιχνίδι στη μοίρα του περιμένοντας τα καλά νέα από την Αγγλία. Θα ψάξει το γκολ και το βαθμό ή τους βαθμούς στη Λισσαβόνα. Από την άλλη η Μπενφίκα με 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια είναι η μεγάλη απογοήτευση του θεσμού και θα θέλει να κλείσει την παρουσία της με κάποιο γκολ και ίσως έναν πόντο. Θα ποντάρουμε στο αμφισκόρ. 

Η δυάδα μας ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Η Μπάρτσα είναι και μαθηματικά πρώτη. Η ισοπαλία στο Τορίνο πριν 15 μέρες δίνει την ευκαιρία στον Βαλβέρδε να ξεκουράσει παίχτες και να παρατάξει την ομάδα του με όσες αλλαγές θέλει. Ακόμα και με ήττα η Μπάρτσα θα είναι πρώτη. Από την άλλη η Σπόρτινγκ χρειάζεται χάρη από τον Ολυμπιακό. Οι Πορτογάλοι θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γιουβέντους για να βρεθούν αυτοί στους 16. Δύσκολα πράγματα όλα αυτά για να συμβούν αλλά περιμένω τη Σπόρτινγκ να κυνηγήσει την τύχη της. Η Μπάρτσα θα παίξει χωρίς άγχος και ελεύθερα. Γκολ-Γκολ και εδώ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!
antibooker
Antibooker
05/12/2017 — 01:10 π.μ.
Μπενφίκα - Βασιλεία Γκολ-Γκολ1.75
lose
Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ Λισσαβόνας Γκολ-Γκολ1.7
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.98 119
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.