Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Γκολ και το 10αρι!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Πληρωθήκαμε χτες αλλά ο Ολυμπιακός μας στέρησε ακόμα ένα απόλυτο με τα αποτελέσματα των ημιχρόνων του να καταντάνε αστεία. Σήμερα είναι το κυρίως πιάτο στη Super League αλλά θα έχω και την έκπληξη από την Premier όπως υποσχέθηκα.

Ο Παναθηναικός υποδέχεται τον Πανιώνιο και θα ψάξει τη νίκη μετά από 3 σερί αποτυχίες. Το έργο του δεν είναι εύκολο και οι απουσίες που έχει σημαντικές αλλά και ο Πανιώνιος δεν είναι στο καλύτερο φεγγάρι του. Το ματς θα κάτσει στο 2-3 γκολ έστω και αργά μιας και δεν μπορεί να ανοίξει παραπάνω αλλά και πολύ δύσκολα θα μείνει στο ένα ανεξάρτητα από το ποιος θα προηγηθεί.

Ίδια λογική και στη Λειβαδιά και το Λέβαδειακός-ΑΕΚ. Η Ενωση θέλει μόνο νίκη για να ξαναπατήσει κορυφή και φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά της αλλά οι γηπεδούχοι είναι σκληρό καρύδι στην έδρα του και το ματς έχει και πολύ 1-1 όσο και 0-2 ή 1-2. Το line με καλύπτει και θα το ποντάρω.

Στο Νησί η μπόμπα μπορεί να σκάσει στο Etihad. Η Γουέστ Χαμ που δίνει μάχη για τη σωτηρία με τραγικές εμφανίσεις και άμυνα-σουρωτήρι, πάει να δοκιμαστεί στη φωλιά του λύκου που ακούει στο όνομα City. Το ματς κανονικά είναι πολλά με λίγα αλλά βλέποντας και μεσοβδόμαδα το buzzer beater με την Σαουθάμπτον θεωρώ ότι η γκέλα για τους πολίτες είναι προ των πυλών. Με άγνοια κινδύνου και δεδομένη ποιότητα επιθετικά οι Λονδρέζοι μπορούν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και το 10 που πληρώνει το ενδεχόμενο με καλύπτει απόλυτα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ.

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
03/12/2017 — 09:46 π.μ.
Παναθηναικός - Πανιώνιος 2-3 γκολ2
lose
Λεβαδειακός - ΑΕΚ 2-3 γκολ1.97
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.94 118.2
fountaristos
Φουνταριστός
03/12/2017 — 09:46 π.μ.
Μαντσεστερ Σίτυ - Γουεστ Χαμ Χ2/Χ2 Η/Τ10
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 10 100
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ