Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Μονόδρομος, καθάρισμα και premier

Καλημέρα σας φίλοι μου! Πληρωθήκαμε καλά στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα αν και θα αξίζαμε το απόλυτο με το ματς στο Χαριλάου να μην έχει άλλο ένα γκολ όπως θα αξίζε στις φάσεις που είχε. Προχωράμε με τη Super League και πλέον είμαστε στον Δεκέμβρη και την τελική ευθεία για το φινάλε του πρώτου γύρου. Το σημερινό δελτίο είναι μονόδρομος και δύσκολα θα σπάσει, ενώ όπως είπα και προχτές θα ασχοληθώ και με την αγαπημένη Premier που βγάζει δελτιάκι για μεροκάματο. Να με συμπαθήσει ο anti που θα μπω στα χωράφια του αλλά και αυτός βουτάει στην εγχώρια λασπουριά (χαχαχα).

Πάμε λοιπόν από τα δικά μας πρώτα. Ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη ή θα κερδίσει ή δεν θα γυρίσουν όπως είπαν οι οπαδοί. Η πίεση μεν είναι μεγάλη αλλά θα το κάνει το διπλό ο δικέφαλος σε έδρα που εύκολα ή δύσκολα βρίσκει την άκρη. Κάτω από τα Τέμπη είναι το πρόβλημα για τον εν δυνάμει διεκδικητή και αυτό πρέπει να λυθεί οπωσδήποτε. Διπλό. Ο Ολυμπιακός από την άλλη συνεχίζει την αντεπίθεση διαρκείας με σύμμαχο το καλό πρόγραμμα και θα καθαρίσει τον Απόλλωνα από νωρίς. Ασος από ημίχρονο εδώ και περιμένει τη Γιουβέντους για αξιοπρεπές φινάλε στην Ευρώπη.

Στην Premier League το κυρίως πρόγραμμα είναι σήμερα και θα ασχοληθώ με τα λιγότερο εμπορικά παιχνίδια. Η Τσέλσι σφυροκόπησε την Σουόνσι αλλά γκολ δεν βρήκε στο πρώτο ημίχρονο. Σε καλό φεγγάρι και με καλο πρόγραμμα η ομάδα του Κόντε θεωρώ θα καθαρίσει αυτή τη φορά την παραπαίουσα Νιούκαστλ και την μπουγάδα από το πρώτο ημίχρονο. Θα το παντρέψω με τον άσο της Λέστερ που θα χτίσει στη μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ στην εμβόλιμη αγωνιστική. Οι αλεπούδες έχουν καλή ομάδα με ποιότητα και η Μπέρνλι δεν θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ αν δώσει χώρο θα τιμωρηθεί σκληρά. Αύριο θα έχουμε και μπομπίτσα από το Νησί.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ.

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
02/12/2017 — 08:13 π.μ.
Ξάνθη - ΠΑΟΚ 21.75
win
Ολυμπιακός - Απόλλωνας 1/1 Η/Τ1.47
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.57 128.63
fountaristos
Φουνταριστός
02/12/2017 — 08:13 π.μ.
Τσέλσι - Νιούκαστλ 1/1 Η/Τ1.7
3-1
Λέστερ - Μπέρνλι 11.83
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.11 124.44
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ