Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Η λάθος απόδοση και τα ΛΑΤΙΝ..

Τρεις επιλογές και σήμερα. Ένα ευρωπαικό λαθάκι (αυτό μένει να αποδειχτεί στην πράξη) και δυο λάτιν επιλογές. Για πάμε

Έχετε δει τη Σεντ Ετιέν το τελευταίο διάστημα; Πραγματικά μια απογοήτευση. Η ομάδα δεν τσουλάει, η άμυνα είναι τραγική, μπροστά οι παίχτες δεν βρίσκονται ούτε με αίτηση. Δεν λέω, μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση απέναντι στη Νάντ όμως αυτό το 2.15 του γκολ - γκολ στα δικά μου τα μάτια είναι λαθάκι. Ένα γκολ θα το βρει η Ναντ που έρχεται απο τεράστια νίκη επί της Μονακό, και όπως έγραφα και παραπάνω οι Στεφανουά δύσκολα θα συνέλθουν.

Θα μου πειτε και με το δίκιο σας, γιατί τότε ρε Βetfighter δεν πας καρφί διπλό αφού η Σεντ Ετιεν είναι μαύρο χάλι; Πρώτον επειδή φοβάμαι οτι κάποια στιγμή θα αντιδράσει η Σεντ Ετιεν και κατά δεύτερον δενν βρίσκω ικανά τα καναρίνια για το 2 στα 2 . Αφήστε που φοβάμαι αρκετά το 1-1. Η Σεντ Ετιεν μπορεί να είναι κακή, αλλά έχει φανέλα στη Γαλλία και κάποια στιγμή θα πάρει μπρος. Ωστόσο έτσι όπως τη βλέπω ένα γκολ μπορεί να το δεχτεί απόψε. Θα βάλει και εκείνη.

Απο Λατινική Αμερική, η Μπόκα μπορεί τον άσο και το όβερ απέναντι στην τελευταία Άρσεναλ Σαραντί, ενώ στο Μεξικό Μοντερέι και Μονάρκας μπορούν να επιβεβαιώσουν τα πολλά τέρματα.

Νέο ραντεβού Τρίτη πρωί με την τελευταία αγωνιστική Τσου Λου. Τα σέβη μου.

facebook


betfighter
Betfighter
03/12/2017 — 12:04 π.μ.
Σ Ετιεν - Νάντ Γκολ - Γκολ2.15
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.15 107.5
betfighter
Betfighter
03/12/2017 — 12:04 π.μ.
Μπόκα - Άρσεναλ Σαραντί 1+ Όβερ 2.50 Γκολ1.9
lose
Μοντερει - Μονάρκας Όβερ 2.50 Γκολ1.9
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.61 72.2
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ