Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Γκολ για ανάκαμψη

Καλημέρα σας φίλοι μου! Η Ντόρτμουντ έμεινε χωρίς νίκη χτες από τέλη Οκτώβρη και ενώ προηγήθηκε στο ημίχρονο, η άμυνά της μας πίκρανε. Σήμερα έχουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια του Champions League στα οποία δεν χρειάζεται να ανοιχτούμε πολύ μιας και επιβάλλεται ψυχραιμία και σύνεση για να ανεβάσουμε τη μπάνκα μας. Από τον όμιλο του Ολυμπιακού θα βγει το δελτίο μας και πάμε να το δούμε.

Ο Ολυμπιακός που μας εξέπληξε ευχάριστα με τον βαθμό κόντρα στη Μπαρτσελόνα θα δώσει τον τελικό του στη Λισαβόνα κόντρα στη Σπόρτινγκ που με νίκη έχει μέχρι και ελπίδες για τους 16. Θα δούμε καλό παιχνίδι και ο Ολυμπιακός με λίγες δυνάμεις θα προσπαθήσει να χτυπήσει νωρίς. Το Over θα επαληθευτεί εδώ σε ανοιχτό παιχνίδι που αναμένεται.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μπάρτσα και θέλει νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση αρχικά αλλά και να διεκδικήσει την πρωτιά, κλείνοντας και της πληγές που άνοιξε η Σαμπντόρια. Η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλη ψυχολογία με τον περίπατο στο πρωτάθλημα και δεν θα δυσκολευτεί να βρει δίχτυα. Το αμφισκόρ εδώ θα είναι έκπληξη να μην έρθει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

ΥΓ Τα είχα με την τύχη και την κεράτωσα δεν εξηγείται αλλιώς το κυνήγι που τρώμε εδώ και καιρό!
fountaristos
Φουνταριστός
22/11/2017 — 08:13 π.μ.
Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός over 2.5 goal1.83
win
Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα goal-goal1.7
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.11 155.55
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;