Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Η δυάδα και η Λεωφόρος της ΑΕΚ

Ας ξεκινήσουμε σήμερα από τη δυνατή μας δυάδα. Η Γιουβέντους έχει δύσκολο έργο στη Γένοβα με αντίπαλο τη Σαμντόρια που έχει το απόλυτο με 5 στα 5 στην έδρα της. Γενικά οι Γενοβέζοι παρουσιάζουν φέτος μια εξαιρετική εικόνα, έχουν δυνατή ομάδα και θα αποτελέσουν δύσκολο εμπόδιο για κάθε μεγάλο. Παρόλα αυτά η Γιούβε αν θέλει να μείνει σε απόσταση βολής από τη Νάπολι οφείλει να κάνει το διπλό. Είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, μπορεί να αντεπεξέλθει και να κάνει αυτό που ξέρει σε μια πραγματικά δύσκολη έδρα. Διπλό.

Η μοναδική αναμέτρηση για την Πρέμιερ Λιγκ που διεξάγεται σήμερα είναι αυτή ανάμεσα σε Γουότφορντ και Γουέστ Χαμ. Η Γουότφορντ κατάφερε να χάσει, πριν τη διακοπή, μια νίκη μέσα από τα χέρια της στην αναμέτρηση με την Έβερτον. Σήμερα θα θελήσει να πάρει πίσω αυτούς τους βαθμούς και αναμένεται να βάλει δύσκολα στον Ντέιβιντ Μόις που κάνει ποδαρικό στον πάγκο της Γουέστ Χαμ. Περιμένω μια αναμέτρηση με γκολ και τη Γουέστ Χαμ να καταφέρνει να παίρνει έστω το βαθμό. Γκολ-Γκολ αρχικά και το Χ2 σαν δευτερεύουσα επιλογή.

Συνεχίζουμε με το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το τριφύλλι θα ήταν το φαβορί της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ έχει να κερδίσει στη Λεωφόρο από το 2005 και να σκοράρει από το 2008. Τα πράγματα όμως φέτος είναι διαφορετικά. Οι πράσινοι έχουν πολλά προβλήματα και μόνο η συσπείρωση του κόσμου είναι αυτή που δίνει κίνητρο στα εντός έδρας ματς και ιδιαίτερα στα ντέρμπι. Δεν γίνεται όμως σε κάθε τέτοιο παιχνίδι η συνταγή να πετυχαίνει αφού λείπουν κάποια συστατικά. Ο Παναθηναϊκός που είδε βασικούς του παίχτες(Βιγιαφάνες, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί, Μολέντο) να μένουν για πολλές μέρες χωρίς προπόνηση θα έχει απέναντί του ναι μεν μια ομάδα με κομβικές απουσίες(Μάνταλος, Γιόχανσον, Αραούχο) αλλά και πολύ συσπειρωμένη ώστε να πάρει το μεγάλο διπλό που θα την κρατήσει πρώτη. Το 3-5-2 δουλεύει άψογα για τους κιτρινόμαυρους, ειδικά στα μεγάλα ματς και παράλληλα ο Χιμενεθ έχει δείξει πως στα ντέρμπι μπορεί να παρουσιάζει πάντα μια ανταγωνιστική ομάδα. Η ΑΕΚ στις μέρες του Ισπανού στα δύσκολα τα καταφέρνει ενώ στα εύκολα τα κάνει μαντάρα. Αν η ΑΕΚ ανοίξει το σκορ θα καταφέρει να επικρατήσει. Το διπλό αξίζει και θα είναι η επιλογή.

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό σε μια αναμέτρηση που οι Γιαννιώτες είναι το φαβορί. Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου έχει πολύ μεγάλη ανάγκη για μια βαθμολογική ανάσα αφού παρά το καλό ξεκίνημα το πράγμα έχει στραβώσει για τα καλά. Το σημείο που θα επιλέξουμε θα είναι το αμφισκόρ αφού με δεδομένο το γεγονός πως ο γηπεδούχος ΠΑΣ θα βρει δίχτυα, χρειαζόμαστε μόνο ένα γκολ του δειψασμένου για βαθμούς Παναιτωλικού.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!!


antibooker
Antibooker
19/11/2017 — 06:16 π.μ.
Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ Γκολ-Γκολ1.7
lose
Σαμντόρια - Γιουβέντους 21.6
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
80 2.72 217.6
antibooker
Antibooker
19/11/2017 — 06:16 π.μ.
Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ Χ2(ΔΕ)1.75
lose
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 23
lose
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός Γκολ-Γκολ2.05
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 10.76 269.06
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 42 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.