Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Τα γκολ και οι κόντρα

Καλημέρα στην παρέα μας. Η στήλη στερήθηκε το χτεσινό ταμείο εξαιτίας της Μονακό που φέτος δεν δείχνει ομάδα ικανή να διεκδικήσει έστω τον τίτλο. Οι πωλήσεις στοιχίζουν ανεπανόρθωτα στον Ζαρντίμ και σε εμάς που εμπιστευτήκαμε χτες την ομάδα της κυανής ακτής.

Σήμερα ξεκινάμε την περιήγησή μας στα ευρωπαϊκά γήπεδα από την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ. Η μέρα ξεκινάει νωρίς το μεσημέρι με το μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ. Τα σπιρούνια έχουν τη φόρμα, οι κανονιέρηδες την έδρα και το αμφίσκορο είναι η πρώτη επιλογή. Σε αυτούς που θέλουν περισσότερο ρίσκο, το 1-1 σαν σκορ μοιάζει αρκετά πιθανό.

Μένουμε στο Λονδίνο και από το βόρειο μεταφερόμαστε στο νότιο. Στο Σέλχαρστ η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Έβερτον που λυτρώθηκε από τον καταστροφέα Κούμαν και κατεβαίνει στο Λονδίνο με τον Άνσγουορθ στον πάγκο και το ηθικό ανεβασμένο μετά τη νίκη-ανατροπή κόντρα στη Γουότφορντ. Πιστεύω πως η Έβερτον θα σκοράρει αλλά και η Πάλας δεν θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα. Γκολ-Γκολ η επιλογή και το Χ σε δεύτερη μοίρα.

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Μπέρνλι-Σουόνσι. Η Μπέρνλι είναι η μεγάλη έκπληξη της βαθμολογίας, μέχρι τώρα και για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Η ομάδα παίζει μέτριο ποδόσφαιρο και βασίζεται στη δύναμη, το πείσμα και τη θέληση των παιχτών. Τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι πάντα ικανά να χαρίζουν νίκες, ακόμα και όταν πρόκειται για κακές ομάδες όπως η Σουόνσι. Θα κοντράρω την Μπέρνλι. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως θα συνεχίσει αυτο το νικηφόρο σερί, ειδικά κόντρα σε ομάδα που έχει τεράστια ανάγκη τους βαθμούς.

Από τη Σούπερ Λιγκ θα πάω μόνο με το 2-3 γκολ στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό και φυσικά δεν περιμένω εύκολο τρίποντο από την ομάδα του Λεμονή. Η ομάδα της Βοιωτίας έχει δείξει πολύ σοβαρό πρόσωπο ως τώρα και αυτό κυρίως λόγο του κοόυτς Ανιγκό. Ο άσος εύκολα ή δύσκολα θα έρθει αλλά όχι με γιορτές και πανηγύρια. Πιθανό σκορ το 2-0.

Κλείνουμε με το μεγάλο ματς του Καμπιονάτο ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν. Η Νάπολι είναι το μεγάλο φαβορί για να επιστρέψει στις νίκες όμως ο άσος πληρώνει ψίχουλα. Η Μίλαν πάει ανεβασμένο στο μεγάλο αυτό παιχνίδι μετά από διπλό και θα πάει να κάνει την κηδεία. Δύσκολα θα δούμε κλειστό παιχνίδι και περιμένω γκολ και από τις δύο πλευρές. Φυσικά η Νάπολι έχει τον πρώτο λόγο. Επιλογή το γκολ-γκολ και εδώ σε συνδυασμό με τα πολλά τέρματα αφού πιθανότατα θα υπάρξει νικητής.
antibooker
Antibooker
18/11/2017 — 04:51 π.μ.
Άρσεναλ - Τότεναμ Γκολ-Γκολ1.5
lose
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 2-3 γκολ2
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
70 3 210
antibooker
Antibooker
18/11/2017 — 04:51 π.μ.
Μπέρνλι - Σουόνσι Χ2(ΔΕ)1.75
lose
Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον Γκολ-Γκολ1.9
win
Νάπολι - Μίλαν Γκολ-Γκολ και Over 2.51.95
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 6.48 259.35
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 32 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 35 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 35 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 36 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.