Βασική Πρόταση
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
basiki_protasi

Φαβορί μεν, αλλά..

H Βασική Πρόταση μετά από αρκετές μέρες αποχής λόγο προγράμματος επιστρέφει σήμερα που οι αναμετρήσεις έχουν την κανονική τους ροή.

Η αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι αυτή ανάμεσα σε Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι επίδοξοι πρωταθλητές του Γκουαρντιόλα κάνουν μέχρι τώρα εξαιρετική χρονιά, παραδίδουν μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου και είναι σαφέστατα το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα καταφέρουν να σκοράρουν και σήμερα, κόντρα στην άμυνα της Λέστερ που είναι από τις πιο αναξιόπιστες στο νησί.

Από την άλλη οι αλεπούδες κάνουν μια κακή χρονιά. Έχουν ήδη αλλάξει έναν προπονητή και φυσικά στόχος της ομάδας είναι η παραμονή. Το θετικό είναι πως σκοράρουν σε όλα τα παιχνίδια που γίνονται στο King Power Stadium ενώ με τους παίχτες που έχουν στην επίθεση, μπορούν σίγουρα να προβληματίσουν την άμυνα της Σίτι που θα έχει απόντα τον Οταμέντι.

Η Σίτι είναι σίγουρα το μεγάλο φαβορί και λογικά θα καταφέρει να επικρατήσει. Δύσκολα όμως το διπλό θα έρθει για την ομάδα του Γκουαρντιόλα χωρίς να δεχτεί κάποιο τέρμα. Γκολ-γκολ.

basiki_protasi
Βασική Πρόταση
18/11/2017 — 04:04 π.μ.
Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι Γκολ-Γκολ1.7
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
110 1.7 187
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ