Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΤΡΙΑΔΑ ΣΥΝ ΚΟΚΚΙΝΗ..

Τις καλημέρες μου. Ότα λέω κάτι δε ξελέω. Ότι έγραψα και χθες, ισχύει και σήμερα. Αναγνωριστικό Σ.Κ κυρίως, για να δούμε που βρίσκονται οι ομάδες μετά τη διακοπή . Παρατηρούμε, μελετάμε , προχωράμε. Δεν είναι μόνο το ποντάρισμα και η μελέτη στο στοίχημα. Είναι πολλά άλλα πράγματα που δυστυχώς δεν έχουμε καταλάβει ακόμα. Πάμε.

Θα κάνω αρχή με το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο. Πραγματικά καθαρή τριπλή, με τους πράσινους στα ντέρμπι να είναι ισχυροί και σίγουρα η ΑΕΚ δεν θα περάσει εύκολη βραδιά. Αδιαφορώ παντελώς για σημείο. Αγοράζω την κόκκινη κάρτα και τίποτα άλλο.

Στο Μπορντώ - Μαρσέιγ το γκολ - γκολ φαντάζει ως η πιο καλή επιλογή, ενώ δεν νομίζω η Μεγάλη Κυρία να αφήσει βαθμούς στη Γένοβα. Σίγουρα θα δυσκολευτεί όμως με το καλό η το κακό θα πάρει το τρίποντο.

Στο βραδυνό ματς της Σεριε Α η Αταλάντα είναι μια σπέσιαλ στρωμένη ομάδα, και η Ίντερ θα βρει μπελάδες. Είναι και η αμυνά της και φέτος αναξιόπιστη οπότε το γκολ - γκολ μπαίνει στο σακούλι. Άμυνα αναξιόπιστη, επιθετικά όμως η Ίντερ έχει όπλα άκρως αξιοζήλευτα και θα σκοράρει και εκείνη.

Τριάδα λοιπον χαλαρά και κόκκινη κάρτα και ήδη έχει ξεκινήσει η μελέτη για το Τσου Λου που έρχεται μεσοβδόμαδα. Εδώ θα είμαστε Τρίτη πρωί. Πιστοί στις επάλξεις του Anti-booker


betfighter
Betfighter
19/11/2017 — 12:10 π.μ.
Μπορντώ - Μαρσέιγ Γκολ - Γκολ1.65
win
Σαμπντόρια - Γιουβέντους 21.55
lose
Ίντερ - Αταλάντα Γκολ - Γκολ1.65
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 4.22 84.4
betfighter
Betfighter
19/11/2017 — 12:10 π.μ.
ΠΑΟ - ΑΕΚ Κόκκινη κάρτα2.55
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2.55 51
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ