Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Θα γίνει της ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ..

Οι ομάδες που θα πάνε Ρωσία ήδη ετοιμάζουν τα πλάνα τους για το Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι και πλεον τα ευρωπαικά πρωταθλήματα είναι και πάλι στο μενού μας. Πριν ξεκινήσω να μιλήσω για το οτιδήποτε πάμε ένα απαραίτητο πρόλογο.

Το μόνο δεδομένο είναι οτι αυτή η διακοπή σίγουρα θα έχει επηρεάσει τις ομάδες. Άλλες προς το καλύτερο, άλλες προς το χειρότερο. Μέχρι να δούμε πως κλωτσάνε το τόπι, σε τι κατάσταση βρίσκονται μην περιμένετε να ανοιχτώ καθόλου. Συντηρητικά πονταρίσματα, χαλαρά και όταν βεβαιώθουμε, εδώ είμαστε. Για παράδειγμα η Βαλένθια πριν τη διακοπή πέταγε. Τώρα; Aν δεν δω δεν ποντάρω. Αναγνωριστικό ξεκάθαρα για μένα αυτό το Σ.Κ. Πάμε στο ψητό τώρα.

Ημέρα με δυνατά ματς, με τρια απο αυτά να είναι κυκλωμένα η κόκκινη κάρτα απο τη πλευρά μου. Το βραδάκι παίζει να έχουμε αποχώρηση. Αν όντως συμβεί, θα είναι άκρως επετειακή ημέρα για μέρα και για τους φίλους μου τους Μιλανέζους.

Νάπολι - Μίλαν λοιπον με τους Ναπολιτάνους να έρχονται απο γκέλα και δεν πιστεύω να αφήσουν και άλλους βαθμούς. Στόχος το πρωτάθλημα και όσο ντέρμπι να είναι με τη Μίλαν ο άσος θα είναι η επιλογή μου. Καλύτερες μονάδες η Νάπολι, δεν χωρά αμφιβολία. Παίζω τον άσο και το όβερ 1.50 γκολ συνολικά στο ματς. Και ευελπιστώ ο Μοντέλα επιτέλους να πάει ΟΑΕΔ. Και στη συνέχεια να βρεθεί ένας προπονητής να πάει την ομάδα μέχρι το τέλος και το καλοκαίρι να παρθεί ένας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ αξίας. Το τι πρέπει να γίνει με τη Μίλαν τα έχω γράψει και στο facebook.

Aπο εκεί και πέρα η Ατλέτικο του Τσόλο παραπατούσε. Ίσως συνέλθει τώρα μετά τη διακοπή και το μόνο βέβαιο είναι οτι η ζαλισμένη Ρεάλ δεν θα καλοπεράσει. Γκολ - Γκολ και προχωράμε.

Για κόκκινες κάρτες κρατώ το Μπασακσεχίρ - Γαλατά, Ατλέτικο - Ρεάλ. Θα τιμούσα και το κοκκινέλι στο τεράστιο ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο αλλά η απόδοση είναι τόσο μικρή που επιτόπου σβήστηκε απο το χαρτί η επιλογή.

Oι καρτούλες μας εδώ.

Κρατήστε οτι σας άρεσε και τα ξαναλέμε πάλι αύριο. Χαλαρά όσο δε πάει. Το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ. Προσέχουμε κάβα, είμαστε καβάλα στο άλογο και φέτος και απλά περιμένουμε τα λάθη του μπουκ. Στις ευκαιρίες πρέπει να έχουμε κάβα πάντα. Είπαμε. ΠΛΑΝΟ και ψυχραιμία.

Τα σέβη μου.


betfighter
Betfighter
18/11/2017 — 12:03 π.μ.
Νάπολι - Μίλαν 1+ Όβερ 1.50 Γκολ1.7
win
Ατλέτικο Μ - Ρεάλ Γκολ - Γκολ1.7
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2.89 72.25
betfighter
Betfighter
18/11/2017 — 12:03 π.μ.
Μπασακσεχιρ - Γαλατασαραι Κόκκινη κάρτα2.55
lose
Ατλέτικο - Ρεάλ Κόκκινη κάρτα2.55
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 6.5 97.54
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 33 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 36 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 36 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 37 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.