Betfighter
Ανοιχτά δελτία (1) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Σε αναμονή απο χθες..

Τις καλημέρες μου. Δεν διάβασα σωστά χθες. Γιατί μου αρέσει να τα λέω όλα. Ούτε γκολ - γκολ , ούτε κόκκινη κάρτα. Ήρεμο ματσάκι , δεν έγινε απολύτως τίποτα. Αν τα πιάναμε όλα, όπως έχω ξαναπεί , τώρα θα είμασταν Μπαχάμες και θα πίναμε τα Μοχίτο μας. Η Εθνική μας δεν το πίστεψε τόσο πολύ, δεν ρίσκαρε, παρουσιάστηκε άνευρη και άτολμη. Οι Κροάτες το πήγαν το ματσάκι εκεί που ήθελαν και το 0-0 ήρθε σβηστό. Δεν θα γκρινιάξω ντιπ. Τις θέσεις μου για τα δυο ματσάκια με τη παρέα του Μόντριτς, την παρέθεσα χθες στο facebook και παρακάτω θα κάνω copy paste.

Αρχικά οι Κροάτες ήταν καλύτερη ομάδα. Μην φανταστείτε κανένα μεγαθήριο, αλλά ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Όλα χάθηκαν απο το πρώτο ματς. Κακό στήσιμο, άφησες να αλωνίζει ο Μόντριτς, ο εγκέφαλος αυτής της ομάδας. Δεν έκανες τίποτα για να τον σταματήσεις στο πρώτο ματς.

Όσο για χθες είδα μια Εθνική αρκετά βελτιωμένη (με τους Κροάτες ασφαλώς δυο ταχύτητες κάτω, το μετράμε και αυτό), με το Σκίμπε πιο διαβασμένο αλλά αυτό που με ενόχλησε είναι, οτι δεν ρισκάρε απο την αρχή. Είδα μια ομάδα φοβισμένη που το μελημά της ήταν να κρατήσει το μηδέν. Ρίσκαρε το και οπου βγει. Και ας χάσεις. Δεν θα σου έλεγε κανείς τίποτα.

Ξεκίνα με Πέλκα και πλαισίωσε το Μήτρογλου απο την αρχή. Μόνος μπροστά τον κατάπιαν οι Κροάτες, σου έκοψαν και τα φτερά, τελείωσες απο νωρίς. Μετά δεν μπορείς να πιστέψεις οτι θα βάλεις 3 γκολ.

-Ζέκα, απλά συγκινητικός. Σωκράτης, αφήστε το. Αρχηγάρα. Όλοι προσπάθησαν. Απλά πληρώσαμε το πρώτο ματς.

-Δεν θα γκρινιάξω, λέγοντας πριν πρέπει να αποχωρήσουν απο την Εθνική. Εκείνοι ξέρουν.

- Αν δουλέψει ο Σκίμπε και κόψει τα μανατζεριλίκια ας μείνει. Χρειάζεται ανανεωση η ομάδα και υπάρχει ταλέντο.

- Με Σάντος στο πάγκο πάντως , είχαμε περισσότερες τύχες. Βαλθηκαν οι δημοσιογράφοι και όλοι εμείς που δεν έχουμε υπομονή, να τον διώξουμε τότε.

Συνεχίζουμε. Θα έχουμε Μέσι, θα έχουμε Ρανταμέλ, θα δούμε τεράστιο Μουντιάλ το καλοκαίρι. Είμαι βέβαιος.

Στοιχηματικά τώρα, ελπίζω στο σημερινό μπετ που το έχω παραθέσει απο χθες στη στήλη μας. Κοκκινέλι στο Ιταλία - Σουηδία και μετά διακοπή μέχρι το Σάββατο όπου θα ξεκινήσουν και πάλι τα ευρωπαικά πρωταθλήματα. Οι μηχανές μας θα ανάψουν και πάλι στο φουλ, οι ρυθμοί θα ανέβουν και έχουμε δουλίτσα.

Τα σέβη μου και προσοχή στους δρόμους. Λογικά τα λουκια θα είναι βουλωμένα πάλι. Ήταν γεμάτη ημέρα εψές. Και μαραθώνιο selfie είχαμε και εκλογές.

Λογικά θα τα ξαναπούμε πάλι Σάββατο πρωί.

Τα σέβη μου.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ