Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Θα έχουμε ΘΕΜΑΤΑ..

Χαλαρά, πολύ χαλαρά πάμε τώρα με τις Εθνικές. Τι παιχνίδι άραγε να κάνεις με δυο ματς την ημέρα απο τα πλει οφ; Ξεκουραζόμαστε, παίζοντας συντηρητικά και περιμένοντας και πάλι την έναρξη των πρωταθλημάτων, όπου οι επιλογές θα είναι περισσότερες. Χαιβάνια δεν είμαστε , ούτε πρωτάρηδες. Κινούμαστε με βάση το πλάνο μας, χρόνια τωρα και ποντάρουμε ανάλογα πάντα με τα δεδομένα και το μενού.

Δύσκολη φάση η Εθνική μας απόψε. Οκ λογικά είμαστε αποκλεισμένοι, όμως προσωπικά θα πάω στο Καραισκάκη απόψε , για να χειροκροτήσω την ψυχάρα τον Σωκράταρο και τα άλλα τα παιδιά. Όπως έγραφα και προχτές , δεν πρόκειται να γκρινιάξω καθόλου. Χειροκροτώ τη προσπάθεια πάντα, και δεν ξεχνώ τις χαρές που μας έχει προσφέρει αυτή η ομάδα. Γιουράκλα έχουμε, όταν άλλες ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις ακόμα την ονειρεύονται. Οι Κροάτες απλά ήταν καλύτεροι και άξια λογικά θα είναι στη Ρωσία. Τα υπόλοιπα είναι για τα κλικς και για εσωτερική κατανάλωση.

Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι οτι χρειάζεται μια ριζική αλλαγή στα πρόσωπα και αν μείνει ο Σκίμπε οφείλει να την ψάξει ακόμα πιο πολύ τη δουλειά. Ταλέντο υπάρχει.

Το μόνο βέβαιο είναι οτι πρέπει να ανοιχτούμε. Ούτε σκοπιμότητα , ούτε άμυνα , ούτε τίποτα. Η Εθνική μας δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κάπου εκεί θεωρώ οτι θα τα μπλέξει και αμυντικά και επιθετικά. Τιμάω το γκολ - γκολ και στη συνέχεια τη κόκκινη καρτα με λίγα στο 4.33 . Ίσως έχουμε θεματάκια και ανάψει το ματσάκι.

Η αποψινή μας διαλογή έβγαλε και ένα αυριανό μπετ. Ιταλία - Σουηδία και το 3.00 της κόκκινης κάρτας μου αρκεί. 0-1 το ματσάκι και το ενδεχόμενο που ανέφερα παραπάνω είναι ταμαμ στην δικιά μου στοιχηματική οπτική. Παίζει και εδώ να έχουμε θέματα.

Μπορείτε να παίξετε τις κάρτες πατώντας εδώ βοηθώντας έτσι και το σαιτ μας.

Κρατήστε οτι σας άρεσε και λογικά θα τα ξαναπούμε με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Οι ανάσες χρειάζονται οπωσδήποτε σε αυτό το σημείο μιας και μετά οι ρυθμοί μας θα είναι άκρως υψηλοί.

Τα σέβη μου

facebook


betfighter
Betfighter
12/11/2017 — 02:16 μ.μ.
Ελλάδα - Κροατία Γκολ - Γκολ1.85
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 1.85 64.75
betfighter
Betfighter
12/11/2017 — 02:16 μ.μ.
Έλλάδα - Κροατία Κόκκινη κάρτα4.33
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 4.33 108.25
betfighter
Betfighter
12/11/2017 — 02:16 μ.μ.
Ιταλία - Σουηδία Κόκκινη κάρτα3
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3 105
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ