Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΕΙΔΙΚΟ με παρασκήνιο..

Τι όμορφες στιγμές ζήσαμε σε εκείνο το Euro του 2004;; Ανείπωτες ποδοσφαιρικές χαρές που δεν τις αλλάζεις με τίποτα και θα τις θυμόμαστε για πάντα. Τυχεροί που ζήσαμε όλο αυτό το παραμύθι. Ποδοσφαιρικά μεγαθήρια, ποδοσφαιρικοί θρύλοι λύγισαν απο την Εθνική μας και εκείνες οι ημέρες απλά θα είναι χαραγμένες για πάντα στη μνήμη μας.

Τρελάθηκες ρε Betfighter, σύνδρομο στέρησης με το παρελθον έχεις; Οχι δεν έχω, απλά ο προλογος είναι ταμάμ για πάσα και κατευθείαν στην επιλογή μου για απόψε.

Euro 2004 λοιπον και πέρα απο τον άθλο της Ελλαδας μας είχαμε και μια βολική ισοπαλία τότε ανάμεσα στα αδέρφια. Δανοί και Σουηδοί έφεραν το 2-2 τότες και οι Ιταλοί έμειναν απ όξω. Απο τότε τους έχουν άχτι τους Σουηδούς , και τους περιμένουν με ανοιχτές τις αγκάλες. Ωστόσο ας είναι σεμνοί οι Ιταλοί γιατί οι Σουηδοί και καλή ομαδίτσα έχουν και οι Ιταλοί δεν είναι και στα καλύτερα τους. Βρε πάρε Σκουάντρα Ατζούρα τον Μαουρίτσιο να σε στρώσει. Τέλος πάντων. Εγώ μια πρόταση έκανα.

Φανταστείτε να προηγηθούν οι Σουηδοί και να στραβώσει γενικά το ματσάκι; Θα αρχίσουν τα νευράκια και απο τις δυο πλευρές και αυτό το όβερ 4.50 κίτρινες κάρτες στο 1.87 είναι μια χαρά επιλογή. Αλλά και να μην στραβώσει, δεν βλέπω ήρεμο ματς και το όριο είναι εφικτό για να πληρώσει. Για σημείο δεν πάω πουθενά. 

Με το ειδικό μας λοιπον και για οτιδήποτε νεότερο προκύψει εδώ είμαστε.

Τα σέβη μου.

facebook

betfighter
Betfighter
10/11/2017 — 12:38 π.μ.
Σουηδία - Ιταλία Όβερ 4.50 κίτρινες κάρτες1.87
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 1.87 56.1
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ