Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΚΑΤΙ προέκυψε και απόψε..

Κρίσιμη βραδιά για την Εθνική μας ομάδα. Το παιχνίδι με την Κροατία μόνο εύκολο δεν θα είναι, όμως για τα δύσκολα είναι γεννημένη αυτή η ομάδα. Με τον Σκίμπε διορθώθηκαν αρκετά τα πράγματα και απο την πλευρά μου υπάρχει αισιοδοξία. Βαριά φανέλα έχουμε, Γιούρο έχουμε πάρει και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα μου πείτε οι άλλοι έχουν παιχταράδες που φυσάνε; Σωστή σκέψη, όμως όπως κοιτάξαμε στα μάτια το σούπερ Βέλγιο έτσι μπορούμε να κοιτάξουμε και τους Κροάτες που ανέκαθεν είναι ομάδα ψυχολογίας και αν χαλάσεις το παιχνίδι τους κάλλιστα μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις.

Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση 90 λεπτά. Αδιάκοπο τρέξιμο και προπαντώς μην τους δώσεις ρυθμό. Κρίσιμο το πρώτο εικοσάλεπτο που θα μπουν φουριόζοι, πρέπει να το βγάλουμε αυτό το σημείο χωρίς να τους δώσουμε ενθουσιασμό. Οι Κροάτες σούπερ σταρ δεν είναι και στα καλύτερα τους φεγγάρια με τις ομάδες τους, και η Εθνική μας μπορεί. Ασφαλώς και το αποψινό ματς δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό. Αυτό είναι το πρώτο δεδομένο. Πίτσα, μπυρίτσα και απλά απολαμβάνεις. Και στο 1.40 που κυκλοφορεί ο άσος ευχαριστώ δεν θα πάρω. Και ας έρθει και 3-0 χτυπάμε πολλά ξύλα τώρα. Το άλλο ματς της βραδιάς είναι το λεγόμενο πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Οπότε τι πράττουμε απόψε; Βάζουμε όλη μας την θετική ενέργεια στα παιδιά αρχικά. Προσωπικά ακόμα και αν δεν περάσουμε , δεν θα γκρινιάξω καθόλου. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια , για να τα λέμε και όλα. Όταν ήταν τουρίστες και το δείχνανε , τους κράζαμε. Τώρα που βλέπουμε μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο , αγωνίζεται με πάθος και προσπαθεί για το καλύτερο, απλά χειροκροτάμε. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Για σημείο λοιπον, δεν θα παιξω απολύτως τίποτα. Αντιθέτως το όβερ 3.50 οφσάιντ αξίζει μια ψιλή στο 1.87. Η Εθνική μας οφείλει να παίξει με το οφσαιντ, ώστε και ανάσες να παίρνει και προπαντώς να κόβει τον ρυθμό. Ελπίζω ο Σκίμπε να με διαβάσει και να το εφαρμόσει. Θα το τιμήσω χαλαρά το ειδικό μας και για οτιδήποτε προκύψει αύριο εδώ είμαστε. Το βρίσκετε στην ενότητα όλα και εδώ

Καλή επιτυχία Ελλάδα...


betfighter
Betfighter
09/11/2017 — 12:05 π.μ.
Κροατία - Ελλάδα Όβερ 3.50 οφσαιντ1.87
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 1.87 56.1
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 30 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 32 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 32 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 33 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 33 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.