Betfighter
Ανοιχτά δελτία (1) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

152.88, 3,8,9

Δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω πραγματικά. Μαγικές καταστάσεις, απίθανα πράγματα, εξαίρετα ταμεία. Το όμορφο δεν είναι οτι έχουμε ένα ταμείο στο τόσο ,αλλά απο τις 22 του Οκτώμβρη όταν και πιάσαμε το 152 μέχρι και χθες, έχουμε ζήσει τεράστιες στοιχηματικές επιτυχίες. 

152.88, τριαράκια οχταράκια εννιαράκια και τα πάντα όλα. Συγκυρίες που δεν έχουν πραγματοποιηθεί πουθενά σε κανένα άλλο σαιτ τόσα χρόνια που είναι το στοίχημα στην Ελλάδα. ΔΩΡΕΑΝ πάντα και όπως έγραφα και χθες στο facebook , δεν θέλω να με πληρώσετε για να σας δίνω ματς. Όλα ανεβαίνουν εδώ, χρόνια τώρα , και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ακόμα και τώρα με τόσο γλέντι, θα συνεχίσουμε να είμαστε δωρεάν, και δεν πρόκειται να μιμηθούμε κανέναν και τίποτα.

Σοβαρότητα, πλάνο, σεμνά και ταπεινά. Και χθες λοιπον εύκολα πλήρωσαν και οι κοκκινες κάρτες μας. Εμείς ξεκινήσαμε τα ειδικά εμείς τα συνεχίζουμε. Η μοναδική στήλη είμαστε πανελλαδικά που δίνει τέτοια bet και με τέτοια επιτυχία. Μπουκ 4.00 δεν θα δίνεις στο Σ. Ετιέν - Λυών. Λάθος έκανες πάλι, και εύχομαι να συνεχίσεις έτσι.( Έτσι όπως πάμε, θα βάλουν οι μπουκ σελιδοδείκτη τη στήλη μας. Αυτός είναι και ο στόχος μας. )


Οι κάρτες προτείνονται ύστερα απο μπόλικη μελέτη. Βέβαια χρειάζονται και τύχη τέτοια bet, όμως πάνω απο όλα είναι το διάβασμα και τα δεδομένα. Αρχείο υπάρχει κανονικά. Σε μια γωνία του γραφείου , υπάρχουν φάκελοι με δεδομένα και στοιχεία. Ζοσέ έχω καταντήσει..

Τώρα έρχεται διακοπή, και είναι το καταλληλότερο σημείο για ξεκούραση . Έδεσε ταμάμ η φάση. Μέχρι την επανέναρξη συνεχίζουμε χαλαρά όσο δε πάει. Κρατάμε τη γεμάτη πορτοφόλα μας και αγχώνουμε τον μπουκ που κοιτάζει με λαχτάρα να τα πάρει πίσω. Δεν δέσανε. Ούτε πρωτάρηδες είμαστε, ούτε τίποτα αυγολέμονοι. Αρχόντες είμαστε και το αεροπλάνο the world is yours σχίζει τον ουρανό.

Κανονίστε να ασχοληθείτε με τίποτα Ουζμπεκιστάν και Χονγκ Κονγκ τις επόμενες μέρες. Κόβω και καλημέρες, καλησπέρες, καληνύχτες.

Λογικά θα τα ξαναπούμε πάλι για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Κροατία. Μέχρι τότε, τα σέβη μου. Και πιείτε και κανένα μοχίτο για τη πάρτη του Betfighter. Δεν θέλει φράγκα. Μόνο την αγάπη σας και κανένα share τη σημερινή μας στήλη. Το κουμπάκι βρίσκεται κάτω δεξιά.

Y..Γ1. Προχθές έγραψα τις σκέψεις μου για το τι πρέπει να γίνει με τη Μίλαν. Κόντε είπα και ήδη δημοσιεύματα απο Αγγλία αναφέρουν οτι οι Μιλανέζοι τον προσεγγισαν. Χαίρομαι που με διαβάζουν εκεί στο Μιλάνο. Καιρός δεν ήταν;


ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;