Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Η άπαιχτη Σίτι και η ορμή της ΑΕΚ

Καλημέρα. Η στήλη μας έκανε διάνα χτες με τη δυνατή δυάδα και πλήρωσε έστω και αν δύο τέρματα σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων. Έστω και έτσι πληρωθήκαμε και ελπίζουμε μαζί με τη σωστή πρόβλεψη, να έχουμε και τον παράγοντα τύχη υπέρ μας.

Σήμερα ξεκινάμε με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Σίτι και Άρσεναλ. Η ομάδα του Πεπ δεν παίζεται αυτή την περίοδο και δύσκολα θα υπάρξει ομάδα που θα την κοντράρει μέχρι το τέλος του χρόνου. Η Άρσεναλ έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης αλλά δύσκολα θα καταφέρει να αντισταθεί στον επιθετικό πλουραλισμό της Σίτι. Θα τολμήσω τον άσο με χάντικαπ(-1.00,-1.5) γκολ για τη Σίτι. Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων με μόνο ένα γκολ διαφορά, το μισό μας ποντάρισμα επιστρέφεται ενώ με δύο γκολ και άνω παίρνουμε ολόκληρη την απόδοση.

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το Έβερτον-Γουότφορντ. Αν τα ζαχαρωτά δεν καταφέρουν ούτε με τον νέο κόουτς, έστω και υπηρεσιακό, να πάρουν μια νίκη και να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ άσχημα. Η Γουότφορντ μετά το καλό ξεκίνημα δείχνει πως κάνει μια κοιλιά. Ο άσος πληρώνει καλά και θα τον επιλέξουμε.

Η Βιγιαρεάλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα είναι μια καλή ευκαιρία για νίκη πριν από μια πολύ δύσκολη δυάδα αγώνων. Ο άσος δεν είναι από άποψη απόδοσης τίποτα εξαιρετικό αλλά είναι αρκετά δίκαιος, μιας και ο αντίπαλος είναι μια πολύ μέτρια ομάδα με κάκιστη εκτός έδρας εικόνα.

Κλείνουμε με το ντέρμπι δικεφάλων. Η ΑΕΚ προέρχεται από πολύ καλό αποτέλεσμα στην Ευρώπη που συνήθως το πληρώνει στο πρωτάθλημα στα παιχνίδια που ακολουθούν, τουλάχιστον ως τώρα. Τα παιχνίδια όμως κόντρα στα Γιάννενα, τον Αστέρα, την Ξάνθη και τον Ατρόμητο διαφέρουν πολύ από ένα ντέρμπι κορυφής. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ψυχολογία και θα μπει με ορμή στον γήπεδο. Θα προσπαθήσει να σκοράρει νωρίς ξέροντας πως οι δυνάμεις της δεν θα είναι ίδιες στο β μέρος. Αν προηγηθεί, έχει το 3-5-2 και την φοβερή ικανότητα να παίζει πίσω από την μπάλα ώστε να κρατήσει το σκορ. Για μένα το παιχνίδι θα κριθεί στα πρώτα 60 λεπτά. Αν η ΑΕΚ εκεί προηγείται στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο θα πάρει και το ματς. Με τη βοήθεια του κόσμου και της καλής ψυχολογίας, εκτιμώ πως μπορεί να τα καταφέρει. Ο ΠΑΟΚ δείχνει πως στο παιχνίδι αυτό στηρίζεται περισσότερο στο τι θα έχει ή δεν θα έχει ο αντίπαλος(κούραση,Μάνταλος) παρά στο τι θα κάνει αυτός για να κερδίσει αφού ο προπονητής του έχει δείξει ως τώρα πως δεν έχει εμπνεύσεις ούτε στον καταρτισμό της ενδεκάδας ούτε στο κοουτσάρισμα. Πιθανό σκορ το 2-1.


KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!


antibooker
Antibooker
05/11/2017 — 02:18 π.μ.
Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 1(-1.00,-1.50)2.01
3-1
Βιγιαρεάλ - Μάλαγα 11.55
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 3.12 186.93
antibooker
Antibooker
05/11/2017 — 02:18 π.μ.
Έβερτον - Γουότφορντ 12.2
3-2
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 12.3
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 5.06 202.4
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 36 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 39 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 39 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 39 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 40 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.