Antibooker
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Μέρα για λίγα ρίσκα

Μας πλήρωσε χτες η δυνατή μας δυάδα και το ίδιο θα επιχειρήσουμε να κάνουμε και σήμερα με περίπου ίδια στρατηγική. Οι σημερινές αναμετρήσεις δεν προσφέρονται για μεγάλα ανοίγματα, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό όσο οι χτεσινές και γι' αυτό θα είμαστε πιο προσεκτικοί.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι της Μπενφίκα με τη Γιουνάιτεντ. Οι αετοί της Λισσαβόνας κάνουν πολύ κακή χρονιά φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς και ουσιαστικά το σημερινό παιχνίδι είναι το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση. Η Γιουνάιτεντ με νίκη κάνει το 3χ3 και καθαρίζει. Περιμένω φυσικά γκολ από τους φιλοξενούμενους αλλά και η Μπενφίκα, όσο κακή και να είναι, δεν θα πέσει αμαχητί. Το γκολ-γκολ είναι η επιλογή. Σε δεύτερη μοίρα θα επιλέξουμε τα 2-3 τέρματα, μιας και η Γιουνάιτεντ δεν εμφανίζει τελευταία την ίδια επιθετικότητα που εμφάνιζε στην αρχή της χρονιάς.

Το 2-3 γκολ θα είναι και η επιλογή στο Τσέλσι-Ρόμα. Προσεκτικό παιχνίδι αναμένεται και από τις δύο ομάδες. Οι Λονδρέζοι είναι γενικά στα κάτω τους και ο άσος δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Προβλέπεται οριακή νίκη, αν αυτή έρθει.

Στο Βέλγιο η Άντερλεχτ παίζει με την Παρί που πετάει φλόγες. Το διπλό είναι δεδομένο αλλά θα κυνηγήσω και το παρθενικό γκολ που θα δεχτεί η Παρί στη διοργάνωση. Η Άντερλχεχτ μπορεί να βρει σήμερα το γκολ της τιμής.

Κλείνουμε με το παιχνίδι που διεξάγεται νωρίτερα χρονικά. Η Κάραμπαγκ μπορεί να σκόραρε κόντρα στη Ρόμα, όμως δύσκολα θα κάνει το ίδιο και κόντρα στην Ατλέτικο που θα προσέξει πολύ την άμυνά της. Περιμένω μια επαγγελματική νίκη από τον Σιμεόνε και το διπλό σε συνδυασμό με το no goal είναι η επιλογή.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!

antibooker
Antibooker
18/10/2017 — 08:27 π.μ.
Άντερλεχτ - Παρί Σεν Ζερμαίν Γκολ-Γκολ και 22.4
0-4
Κάραμπαγκ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2 και no goal1.61
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.86 135.24
antibooker
Antibooker
18/10/2017 — 08:27 π.μ.
Μπενφίκα - Μάντσεστερ Γιουν. Γκολ-Γκολ1.9
0-1
Τσέλσι - Ρόμα 2-3 γκολ2
3-3
Κάραμπαγκ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3 γκολ2
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 7.6 190
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 12 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 15 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 15 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.